logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C75 i program do wrzucania dzwonków i tapet :D

Petrovic 18 Paź 2005 18:14 1334 9
REKLAMA
  • #1 1908600
    Petrovic
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    Witam wszystkich na forum, parę dni temu kupiłem wspomniany telefon, dzisiaj zdobyłem kabelek USB do C65, podłączyłem zainstalowałem, ściągłem darmowy najnowszy siemens mobile phone manager i okazało się, że telefon został wykryty, jednak nic poza napisem "C75 is not suported" więcej nie udało mi się zrobić. Sprawdziłem w Helpie programu i faktycznie tego modelu tam nie było... Szukałem czy nie było podobnego tematu na Elektrodzie, ale nie znalazłem... Proszę jedynie o pomoc, czy komuś udało się "eksplorować" ten telefonik jakimś programem ? Jeśli tak to proszę o nazwę programu, tylko to. Pozdrawiam i dziękuję...:|
  • REKLAMA
  • #2 1919074
    emoemo
    Poziom 15  
    Ocena: 101
    mam ten sam problem i niewiem tez co zrobic prosimy o pomoc pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 1919308
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2091
    Tutaj są jeszcze inne programy, spróbuj może na którymś z nich będzie śmigać.
    pozdr

http://www.gsm2pc.pl/
  • #4 1919324
    emoemo
    Poziom 15  
    tino2003 napisał:
    Tutaj są jeszcze inne programy, spróbuj może na którymś z nich będzie śmigać.
    pozdr

http://www.gsm2pc.pl/

niebedzie smigać bo znam ta strone i juz brałem tym programem i niedziała pomocy :cry:
  • REKLAMA
  • #5 1919403
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2091
    Więc nie szukaj więcej programów tylko szukaj przyczyny w instalacji którą robisz bo nie ma siły aby któryś z tych programów nie działał. Nie podpowiem jak to zrobić krok po kroku bo jest to nie możliwe, trzeba poświęcić trochę czasu i będzie działać.
    pozdr
  • REKLAMA
  • #6 1919429
    emoemo
    Poziom 15  
    mpm napewno niebedzie działął bo ten program nieopsługuje tych folderów i plików od tego tel i napewno niebedzie działa bo juz niejedna osoba ma ten problem i Siemens Data Suite tez niedziała wogule niewykrywa tel popatrz na forum ze niejedna osoba ma ten sam problem jak tobie działa na tym modelu to wytłumacz nam z góry dziekuje pozdrawiam
  • #9 1920531
    emoemo
    Poziom 15  
    dodii nawet niesprawdzam bo wiem ze napewno ten program bedzie działał dzieki za pomoc pozdrawiam gorąco :)
  • #10 2259391
    Petrovic
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    Dziękuję wszystkim za pomoc, wystarczyła sama IRDA i wszystko śmigało :) pozdrawiam

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik posiada telefon Siemens C75 i próbuje za pomocą kabla USB oraz programu Siemens Mobile Phone Manager (MPM) przesłać dzwonki i tapety, jednak program nie obsługuje tego modelu, wyświetlając komunikat "C75 is not supported". Inni użytkownicy potwierdzają, że MPM oraz Siemens Data Suite nie obsługują C75 i nie wykrywają telefonu. Proponowano wypróbowanie innych programów dostępnych na stronach typu gsm2pc.pl, jednak bez skutku. Sugerowano również sprawdzenie poprawności instalacji sterowników i oprogramowania. Pojawiła się także sugestia pobrania oprogramowania z oficjalnej strony Benq Mobile, jednak nie potwierdzono skuteczności. Ostatecznie autor potwierdził, że do transferu plików wystarczyła łączność przez IRDA, która działa poprawnie i umożliwia przesyłanie danych między telefonem a komputerem.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA