Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamZbyszek5612 napisał:decybel91 napisał:Wszystkie Bsm są identyczne. Nic nie trzeba kodować.
Będę miał na próbę dwa BSM o innych numerach niż mój. Mój nr to BSM B3 9646405280 czy podmieniając te moduły nie uszkodzę nic w BSI lub sterowniku lub gdzieś indziej?
[/url]
Youri124 napisał:decybel91 napisał:Wszystkie Bsm są identyczne. Nic nie trzeba kodować.
Niezupelnie prawda.
Nie trzeba kodowac, ale sa 4 rozne modele, zaleznie od wyposazenia auta.
Jesli oryginalny jest B3, to mozna wstawic B3, B4,lub B5.
Zbyszek5612 napisał:...Witam koledzy, czy BSM w Peugeocie 206 można podmieniać po tych samych numerach, czy trzeba je programować?
Czy podmieniając BSM z jednego na drugi o tych samych numerach lub innych mogę coś uszkodzić w sterowniku auta?
Zbyszek5612 napisał:I Rąsia dla kolegi Youri124. .
BSM podmienione auto odpaliło awaria ta sama brak napięcia na bezpieczniku od świateł mijania.
Youri124 napisał:
Dobrzy ludzie,
Przestancie wymieniac co popadnie.
beryas napisał:Nie do końca kolego bo autor pisze / brak zasilania na bezpieczniku świateł mijania / potrzebny będzie schemat lecz bardziej rok produkcji no i jaki motor
auto na muxie? jak tak to szukaj w przelaczniku zespolonym, tak zwany com 2000
miras70 napisał:Jest tak jak piszesz, jest tylko mały myk , Czy po zmianie świateł na drogowe dalej świećą mijania w tym aucie bo obciążenie się podwaja, co z kabelkami znając życie przekrój tych że kabelków ma wiele do życzenia co do , padniętych 2 bsm raczej nie, chociaż cuda podobno się zdarzają , faktycznie na próbę można je zmostkować na chwilę ,
Jeśli chodzi o światła mijania to sygnał z COM idzie cyfrowo do BSI a z BSI do BSM. BSM jest modułem wykonawczym
ALIBABA I napisał:Te zwierzaki są fajne wk, ,,, ące , lubię je
ALIBABA I napisał:Czy po zmianie świateł na drogowe dalej świećą mijania w tym aucie bo obciążenie się podwaja, co z kabelkami znając życie przekrój tych że kabelków ma wiele do życzenia
ALIBABA I napisał:co do , padniętych 2 bsm raczej nie, chociaż cuda podobno się zdarzają
miras70 napisał:Tego jeszcze nie ogarnąłem, tam jest oznaczenie prawdopodobnie THDI , tego nie łapię co to za system .najbardziej rozbrykane są te po 2018
Youri124 napisał:Dobrzy ludzie,
Przestancie wymieniac co popadnie. Szukajcie przyczyny problemu.
koleś kit napisał:Większość BSM da się naprawić.
decybel91 napisał:Wszystkie Bsm są identyczne. Nic nie trzeba kodować.