logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Malowanie proszkowe - jak to prawidłowo policzyć?

Bastulov81 20 Lut 2021 12:22 1350 2
REKLAMA
  • #1 19269676
    Bastulov81
    Poziom 1  
    Witam, mam do pomalowania 3 stojaki przemysłowe z półkami z profili 5x5 cm. Pytanie brzmi jak to ma być policzone w metrach kwadratowych w sensie czy całość jako bryła czy każdy element liczony osobno. Mianowicie bylem na dwóch lakierniach i w każdej powiedziano mi inaczej. Stojaki są wysokie na 1.40x1.30x90 a w nich 4 półki, widać to na załączonych zdjęciach. Nie chciał bym by mnie oszukano
  • REKLAMA
  • #2 19271143
    varaktor
    Poziom 18  
    Ocena: 145
    Bastulov81 napisał:
    Witam, mam do pomalowania 3 stojaki przemysłowe z półkami z profili 5x5 cm. Pytanie brzmi jak to ma być policzone w metrach kwadratowych w sensie czy całość jako bryła czy każdy element liczony osobno. Mianowicie bylem na dwóch lakierniach i w każdej powiedziano mi inaczej. Stojaki są wysokie na 1.40x1.30x90 a w nich 4 półki, widać to na załączonych zdjęciach. Nie chciał bym by mnie oszukano

Jakie to ma znaczenie jak to będzie liczone. Pytasz się o malowanie wszystkiego, jak Ci nie pasujesz to idziesz gdzie indziej. Nie interesuje Cię jak kto sobie liczy tylko ile bierze za robotę.
  • #3 19271184
    vorlog
    Poziom 40  
    Ocena: 2581
    varaktor napisał:
    Nie interesuje Cię jak kto sobie liczy tylko ile bierze za robotę.

... i jaki będzie efekt jego roboty, żeby malowanko nie miało kupy dziurek do gołego metalu, żeby wytrzymało parę lat, a jak na warunki zewnętrzne, to jest z podkładem czy bez.
    V.
REKLAMA