logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić format dźwięku budzika z Motoroli V3 na Siemens CXV70?

Roli 20 Paź 2005 11:26 1260 6
REKLAMA
  • #1 1913236
    Roli
    Poziom 26  
    Ocena: 170
    Witam.
    W załączniku jest fajny budzik ;), mam go od kumpla który miał go w swojej motoroli V3, ale do siemensa cxv70 nie pasuje format. Czy ktoś mógłby go zmienić lub chociaż powiedzieć jak to sie robi ??? Będe naprawde wdzięczny :)
    Załączniki:
    • Budzik.rar (54.76 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1913285
    grzesiek33
    Poziom 31  
    Ocena: 20
    Proszę bardzo konwerterek :D
    Załączniki:
    • mrconvertertrial.zip (1.84 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1913313
    BuBos18
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 14
    Oj nie ładnie brać punkty za coś co jest na necie. Oto link to strony KLIK
  • REKLAMA
  • #4 1913332
    Roli
    Poziom 26  
    BuBos18 zgadzam sie, ale tak to już jest, jak sie nie chce szukać lub nie wie sie o istnieniu pewnych rzeczy to trzeba za to płacić w ten czy inny sposób. Mimo wszystko dzieki wielkie za pomoc :)

Plik jest formatu *.*amr, niestety ten programik tego nie obsługuje :(
  • #5 1913411
    grzesiek33
    Poziom 31  
    Ocena: 20
    BuBos18 napisał:
    Oj nie ładnie brać punkty za coś co jest na necie. Oto link to strony KLIK

Niedawno miałem ten sam problem więc miałem na pokładzie i nie będę dwa razy szukał tego w necie. Ktoś napisał post.... odpisałem.
    Mogłeś odpisać wcześniej i nie byłoby problemu pozatym nie problem znaleźć link jak się ma gotowy program i wie że działa.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 1913434
    Roli
    Poziom 26  
    Ludzie, pare punktów jeszcze nikogo nie zbawiło !!! Ja chce tylko rozwiązać pewien problem, a jak narazie nie moge :(
  • #7 1916377
    Roli
    Poziom 26  
    Gdyby ktoś jeszcze oprócz mnie był zainteresowany sposobem zmiany formatu pliku z amr na wave to w załączniku podaje programik :)
    Pzdr :)
    Załączniki:
    • AMR Converter.zip (1.09 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy konwersji formatu pliku dźwiękowego budzika z telefonu Motorola V3 (plik w formacie AMR) na format kompatybilny z telefonem Siemens CXV70. Użytkownik poszukiwał metody lub narzędzia do zmiany formatu dźwięku, ponieważ standardowe programy nie obsługiwały formatu AMR. W dyskusji pojawiły się propozycje konwerterów plików oraz linki do programów umożliwiających konwersję z AMR na WAV, co jest formatem bardziej uniwersalnym i prawdopodobnie obsługiwanym przez Siemens CXV70. Ostatecznie udostępniono programik do konwersji, który pozwala na zmianę formatu dźwięku budzika, umożliwiając jego użycie na innym modelu telefonu.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA