logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki sensowny TV z dobrym obrazem, min. 40" za ok. 1000 zł?

mks73 04 Mar 2021 19:24 372 2
REKLAMA
  • #1 19297185
    mks73
    Poziom 7  
    Ocena: 4
    Witam!

Tym razem proszę o pomoc w wyborze TV dla teściów.
    Wiem, że nie ma co oczekiwać wodotrysków w tym budżecie i takich nie oczekuję. Zależy mi najbardziej na dobrym obrazie
    w tej cenie.
    Ceny nowych TV pędzą w górę jak szalone i to co parę miesięcy temu było w zasięgu ręki jest obecnie droższe, więc wybór zaczyna się zawężać.
    Czy jest sens rozglądania się za "używkami"?

1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 3 do 3,5 m.
    2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? Na wprost i bokiem.
    3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Samsung
    4. Jaką markę preferujesz? Sprawdzoną, która ma doświadczenie w produkcji TV
    5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? min. 40"
    6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? TV kablowa (wejście CI jako wymóg), dysk/pendrive
    7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? To co zwykle oglądają emeryci...
    8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? Nie.
    9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Można tą opcję potraktować jako bonus, a nie jako wymóg.
    10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? W dzień i nocy.
    11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? budżet skromny ok. 1000 zł
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 19297239
    Ludwik XVI
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 788
    Bierz LG 43LM6300PLA - będą zadowoleni. Najtańszy sensowny model.
    Dołóz teściom te 2 stówy i bedziesz ulubieńcem :)
  • #3 19297281
    mks73
    Poziom 7  
    Ocena: 4
    Ludwik XVI napisał:
    Dołóz teściom te 2 stówy i bedziesz ulubieńcem :)

Rozbawiłeś mnie tym wpisem i tym samym przekonałeś żebym to zrobił. Nie co dzień można zostać ulubieńcem teściów :lol: Zostałeś moim ulubionym Moderatorem. Ave Ludwik XVI !!! :please:
REKLAMA