Kolobos napisał: To jest glowny plik tej infekcji: C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYSTEM\SYMSRV.DLL po kasacji i ponownym uruchomieniu pojawia sie ponownie?
> Jezeli cureit tez to wykrywa i usuwa to przeskanuj z poziomu LiveCD/LiveUSB, bez wlaczania systemu.
Tak, w cureit najpierw wylecz nic nie dało potem zmieniłem na usuń, tez nic nie dało. MBAM dodaje do kwarantanny i też nic nie pomaga, po restarcie dalej pliki wracają
No spróbuję przez bootowalnego usb ale pobieranie z ich strony 800mb trwa 2 godziny..
EDIT
Witam ponownie, dopiero po kilku dniach daje znać co i jak bo nie miałem możliwości wcześniej.
Otóż sytuacja wygląda następująco, próbowałem zmontować CureIt na USB ale niestety coś idzie nie tak bo przy bootowaniu wywala error jakby pliki były uszkodzone a nie są bo prawidłowo niby się wszystko montuje na USB przez Dr.Web LiveDisk. Komputer od kilku dni nie był ani resetowany ani wyłączony, także jeśli nawet są jakieś pliki zainfekowane czymś dalej to kiedy jestem przy komputerze skanuję i nic nie wykrywa, wszystko póki co działa (z wyjątkiem tych aplikacji i gier które już wcześniej nie działały bo dalej nie działają)
Scaliłem. RADU23