W przypadku zmywarki to sam zastanawiałem się nad tym modelem, w grę wchodziła jeszcze Amica i Siemens. Samsung w żadnym sklepie nie był wystawiony na ekspozycji więc zdecydowałem się na Siemens SR635X01ME bo był trochę lepiej wykonany niż Amica w dodatku w promocji kupiłem Siemens-a taniej. Samsung możne być bardzo trafnym wyborem, ale nie udało mi się go obejrzeć na żywo wiec nie mam 100% pewności, chociaż w tej cenie to raczej dobry wybór.
W przypadku płyty i piekarnika chciałeś prawdopodobnie aby pochodziły od tego samego producenta. Myślę, że Electrolux Slim-fit LIR60433B to lepszy wybór ze względu na łatwiejsze sterowanie bo nie trzeba się przełączać pomiędzy polami jeśli szybko trzeba zmienić moc, no i jest cieńsza niż płyta od Bosch-a więc w zabudowę lepiej się wkomponuje, do tego możesz dobrać piekarnik Electrolux EOF5C70X i będzie OK w podobnej cenie, ale to co wybrałeś też jest spoko.
Lodówka to nie jest możne najlepszy wybór ale jeśli przy wyborze kierowałeś się jej szerokością to innego wyboru nie masz bo Amica to najbardziej sensowny wybór, jeśli dasz radę wstawić coś szerszego to przyjrzyj się ofercie Samsung, LG, Bosch i Siemens. Pralka to też chyba kwestia rozmiaru, jeśli zdołasz zmieścić taką o głębokości 45cm weź LG jeśli nie, możesz zostawić to co wybrałeś. Amica jest tania, jak się rozpadnie kupisz drugą, ewentualnie możesz się zainteresować którymś z modeli Candy z listy o przedłużonej gwarancji na 5 lat http://gwarancja.candy.pl