logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odtwarzanie plików MP4 z NAS QNAP po kradzieży NVR - błąd z VSPlayer

Damianux88 21 Mar 2021 12:09 522 9
REKLAMA
  • #1 19331951
    Damianux88
    Poziom 4  
    Witam. Od kilku dni męcze się z małym problemem. Potrzebuję odpalić pliki wideo zapisane na NAS. Rejestrator NVR z logicznym dyskiem został skradziony ale ostał się NAS QNAP który był dodany jako dysk NAS. Folder w NAS pokazuje pliki mp4 lecz niczym nie moge ich odpalić. Dedykowany odtwarzacz VSPlayer też nie daje rady. POMOCY.
  • REKLAMA
  • #2 19333413
    daroka14
    Poziom 26  
    Ocena: 137
    VLC media player
  • REKLAMA
  • #3 19335084
    Damianux88
    Poziom 4  
    Niestety już próbowałem. Nie da rady
  • #4 19335477
    daroka14
    Poziom 26  
    Ocena: 137
    Dziwna sprawa, spróbuj może na innym komputerze. Też kiedyś się z tym męczyłem ale VLC jako jedyny darmowy dawał radę.
  • #5 19335687
    Damianux88
    Poziom 4  
    Tak musze zrobić bo już mnie szlak trafia. Kombinuje od kilku dni a zona chce mnie zabic😅 ani VLC ani tym Playerem dedykowanym przez hikvision. Nic
  • REKLAMA
  • #6 19335776
    dawidedziu
    specjalista-kamery przemysłowe
    Ocena: 636
    GOM Player?

Wrzuciłem kilka różnych wersji player'ów
    Załączniki:
    • mp4.rar (5.51 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #7 19335843
    Damianux88
    Poziom 4  
    Sprawdziłem na innym kompie i to samo nic kiedy odpala. Tak jakby plik był źle skonstruowanay albo cos
  • REKLAMA
  • #8 19335865
    dawidedziu
    specjalista-kamery przemysłowe
    Ocena: 636
    Jeśli plik nie jest bardzo duży to prześlij mi go na PW i zobaczę jak to u mnie wygląda - jeśli oczywiście chcesz.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #9 19335891
    Damianux88
    Poziom 4  
    dawidedziu napisał:
    GOM Player?

Wrzuciłem kilka różnych wersji player'ów

te playery tez nic. wrzucil bym plik ale za duzy :shii:

wrzuce kilka screnow moze ktos znajdzie jakis blad
    Załączniki:
    • Odtwarzanie plików MP4 z NAS QNAP po kradzieży NVR - błąd z VSPlayer 4.png (184.75 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Odtwarzanie plików MP4 z NAS QNAP po kradzieży NVR - błąd z VSPlayer 5.png (121.9 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Odtwarzanie plików MP4 z NAS QNAP po kradzieży NVR - błąd z VSPlayer 3.png (102.21 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Odtwarzanie plików MP4 z NAS QNAP po kradzieży NVR - błąd z VSPlayer 2.png (101.56 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Odtwarzanie plików MP4 z NAS QNAP po kradzieży NVR - błąd z VSPlayer 1.png (98.61 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z odtwarzaniem plików MP4 zapisanych na NAS QNAP po kradzieży rejestratora NVR. Pomimo prób użycia różnych odtwarzaczy, takich jak VLC, VSPlayer i GOM Player, pliki nie uruchamiają się, co sugeruje, że mogą być uszkodzone lub źle skonstruowane. Użytkownik planuje przetestować pliki na innym komputerze oraz rozważa użycie konwertera do przerobienia plików.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA