logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

uszkodzony Siemens A-52, działa tylko podświetlenie

arczi114 22 Paź 2005 08:11 1086 5
REKLAMA
  • #1 1918164
    arczi114
    Poziom 28  
    Ocena: 12
    trafił mi sie uszkodzony Siemens A-52, działa tylko podświetlenie, reaguje na czerwoną słuchawkę, ale nic nie widac i nie słychac- mogiła, nie wiem czy łączy się z operatorem karta bo nie ma efektów dżwiękowych, zmienialem juz softa,zmieniałem wyświetlacz, kąpałem i grzałem, tyle modziłem ale fon nic z tego sobie nie robi i usterka tak jak była tak jest nadal, chyba że to mechaniczne uszkodzenie .. choć nie widac

Dodano po 16 [minuty]:

dodam że ustawianie kontrastu też było przerabiane, nic nie zmienia,chyba że ustawienia wyswietlacza,ale nie mam tego programu-opcji, nie miem juz sam, ktos gdzies pisał że moze była żle cieta sciezka,ale tam chyba tego nie było,a jezeli to jakas soluzja...?...
  • REKLAMA
  • #2 1985051
    arczi114
    Poziom 28  
    czyżby nikt nie wiedzia l co z tym fantem robic czy to moze taka tajemnica wobec tegoprosiłbym o kontakt-arczi114op.pl
  • REKLAMA
  • #3 1985137
    picador
    Poziom 33  
    Ocena: 104
    podstawiałeś wyswietlacz ??

żeby sprawdzić czy łączy się z operatorem wystarczy zbliżyć do działającego radia , usłyszysz zakłucenia ...

co do softu najlepiej flashnąć go na full Martechem :D
  • REKLAMA
  • #4 1985707
    arczi114
    Poziom 28  
    fon dział, co prawda nie sprawdzałem zasiegu ale co jakis czas włącza sie przypomnienie lub budzik, a co do Martecha- trzeba go miec, dodam ze ma chyba załozonego simlocka ,sciezka nie była cieta, wgrywałem juz swupa, ale ktos pisał ze trzeba byłoby freia albo sst, mógłbym ciac siezke, ale czy wgranie flesha moze cos pomóc w tym wypadku? czy ktos mialpodobny przypadek i pomogło wgrywanie flesha?
  • REKLAMA
  • #5 1986174
    picador
    Poziom 33  
    Ocena: 104
    samo wgranie flasha swupem może nic nie dać , trzeba naprawiać oprogramowanie a on Ci tego nie załatwi ...
  • #6 1989699
    arczi114
    Poziom 28  
    sciezke ciąlem ,potem wgrywałem freia flesha ale wywalilo bład pod koniec fleshowania, nie wiem co jest, czyzby cos nie tak z softem, ale niby akurat ten wszedzie polecany , moze ktos ma sprawdzony pod freie?
REKLAMA