logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z karta graficzna RX580

apoka 07 Kwi 2021 14:04 1347 5
REKLAMA
  • #1 19365305
    apoka
    Poziom 7  
    Ocena: 1
    Witam, piszę ponieważ ma problem dotyczący karty graficznej Gigabyte Radeon RX 580 GAMING. Otóż problem polega na tym, że podczas grania w jakąś grę, crashuje mi ona oraz wyświetla się załączony komunikat. Szukałem rozwiązania w internecie ale nie mogłem nic znaleźć. proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 19365414
    badboy84
    Poziom 43  
    Ocena: 1484
    Jaki zasilacz? Jakie temperatury?
  • REKLAMA
  • #3 19365621
    apoka
    Poziom 7  
    co do temperatur to nie wiem
    zasilacz to silentiumpc zasilacz 500w
    komputer ma kilka miesiecy kupiony w xkomie problem dokładnie wyglada tak ze komputer łapie laga na kilka sekund w tym czasie ekran robi się czarny i wywala taki o to komunikat jak na zdjęciu wyżej sterowniki od karty graficznej przeinstalowałem a problem nadal jest :/ Pytanie robić format ? czy to cos pomoze ? czy na serwis go dac ? :/

teperatury podczas grania
  • REKLAMA
  • #4 19366292
    badboy84
    Poziom 43  
    Ocena: 1484
    Sterowniki aktualne? Jeżeli ma kilka miesięcy to mamy rozumieć że wcześniej było dobrze? Kojarzysz czy jakaś aktualizacja mogła wpłynąć na te problemy?
  • REKLAMA
  • #6 19367531
    apoka
    Poziom 7  
    badboy84 napisał:
    Sterowniki aktualne? Jeżeli ma kilka miesięcy to mamy rozumieć że wcześniej było dobrze? Kojarzysz czy jakaś aktualizacja mogła wpłynąć na te problemy?

sterowniki wszystkie aktualne ;( co do twojego pytania to problem mam dopiero od jakis 2 tygodni :/ co do aktualizacji to po reinstalacji sterownika zainstalowałem aktualizacje która wychodziła 2 miesiące temu i problem nadal był :/ oczywiście teraz sterowniki sa zaktualizowane do najnowszych i nadal problem jest :/

sunrise84 napisał:
    apoka napisał:
    omputer ma kilka miesiecy kupiony w xkomie

+
    apoka napisał:
    na serwis go dac

Masz gwarancję to oddaj na gwarancji opisując problem.

Problem jest taki za jak go oddam do serwisu to dostane go z powrotem za miesiac... a ja pracjuje zdalnie i mam tylko 1 pc :/ i tez nie chce oddawac komputera jezeli jest to wina tylko sterownika albo jest to jakiś błąd i po prostu np format by pomógł
REKLAMA