logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Klawitura ekranowa Windows 8.1

rozix20 20 Kwi 2021 12:02 645 3
REKLAMA
  • #1 19390904
    rozix20
    Poziom 3  
    Ocena: 1
    jak zrobic zeby klawiatura ekranowa pojawila sie podczas logowania do wowa klawiatura mi sie zepsula a odpalajac
    gre znika mi ta ekranowa chce ja zablokowac zebym mogl zalogowac sie do gry zeby mi sie nie chowala
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 19390955
    krzychupar
    Poziom 43  
    Ocena: 633
    Panel sterowania - Centrum ułatwień dostępu - Używaj komputer bez myszy lub klawiatury i zaznaczasz Użyj klawiatury ekranowej i Zastosuj. Po restarcie podczas uruchamiania w lewym dolnym rogu pokaże się znaczek centrum ułatwień dostępu
    kliknij na niego następnie zaznaczyć Wpisuj tekst bez klawiatury(klawiatura ekranowa) i Zastosuj. I po restarcie powinna już się wyświetlać klawiatura ekranowa podczas logowania.
  • REKLAMA
  • #3 19391141
    rozix20
    Poziom 3  
    dziekuja juz sprawdzam dam znac czy pomoglo

Dodano po 30 [minuty]:

nie mam nic takiegp jak Po restarcie podczas uruchamiania w lewym dolnym rogu pokaże się znaczek centrum ułatwień dostępu
    kliknij na niego następnie zaznaczyć Wpisuj tekst bez klawiatury(klawiatura ekranowa) i Zastosuj. I po restarcie powinna już się wyświetlać klawiatura ekranowa podczas logowania. pokazuje mi sie ofc wystakuje sama ale stoji na pulpicie w gre dalej wchode bez klawiatury pierwszy krok zrobilem ale przy logowaniu ja mam tam narrator lupe i inne nie potrzebne pierdoly i kla wisze trwale i inne dziwne ja sie nie znam na tym tempy w tym temacie ale pierwsze slowa twoje robilem kurka ja to sam kiedys robilem ale nie pamietam jak

Dodano po 6 [minuty]:

Raportuj | Pomógł mi?
    #2 20 Kwi 2021 12:39
    Panel sterowania - Centrum ułatwień dostępu - Używaj komputer bez myszy lub klawiatury i zaznaczasz Użyj klawiatury ekranowej i Zastosuj. do tego momentu ogarnelem
  • #4 19938680
    rozix20
    Poziom 3  
    tak jak opisane
REKLAMA