logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Komunikat 'połączenie nie jest możliwe przed zarejestrowaniem' w Huawei E156G PLAY ONLINE

RenataWaw 28 Kwi 2021 15:00 540 1
REKLAMA
  • #1 19405699
    RenataWaw
    Poziom 7  
    Witam, Mam problem z połączeniem z internetem.Mam play online usb stick z ktorym nie było problemów do czasu. Ostatnio pojawił się komunikat "połącznie nie jest możliwe przed zarejestrowaniem". Cioda mruga od czasu do czasu. Wymieniłam kartę, wymieniłam samego sticka i dalej ten sam komunikat. Usunęłam i ponownie zainstalowałam playa na pulpicie. Sprawdziłam czy karta działa na innym telefonie i działa (wybrałam sieć play na telefonie i wtedy zadziałalo, normalnie mogłam odpalić internet). NIestety nie wiem co i jak to zrobić na laptopie na którym mam zainstalowany żeby była sieć i żebym mogła się połączyć. Bardzo prosze o pomoc. Renata
  • REKLAMA
  • #2 19405826
    IC_Current
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 2511
    Ale co Ty chcesz na tym śmieciu nie wartym nawet 10zł robić w dzisiejszych czasach. Przecież to jest modem HSDPA a nie LTE. Kupując jeszcze nowy zrobiłaś interes życia. Oddaj tego śmiecia sprzedawcy jeśli nie minęło 14 dni a kup router taki jak się teraz stosuje. Jaki dokładnie to się okaże. Na początek karta do telefonu z aplikacją NetMonster i zrzuty ekranu z pomiaru w domu oraz na zewnątrz z każdej strony budynku. Do pomiarów z NetMonster dołączyć też wyniki speedtestòw.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA