logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dostać się pod bęben pralki Polar PDS 885? Druciki w środku!

manager 26 Paź 2005 09:59 3124 4
REKLAMA
  • #1 1928953
    manager
    Poziom 2  
    Bardzo potrzebuje opisu jak sie dostac pod bęben pralki Polar PDS 885 !!!! Z ubran żony dostaly sie jakieś druciki pod bęben i musze je wydostac a nie wiem co odkrecic zeby jej nie zneutralizowac :(((. Bardzo prosze o pomoc. Dziekuje z góry i pozdrawiam
    Piotr

Przeniosłem z: Schematu/instrukcji... [h]
  • REKLAMA
  • #2 1931115
    Paw_el

Specjalista AGD
    Ocena: 1550
    manager napisał:
    ... Z ubran żony dostaly sie jakieś druciki pod bęben

Witam.
    To są po prostu fiszbiny :D .
    Głowa do zbiornika, lampka w ręce również do zbiornika przez otwór wsadowy i szukasz jak zlokalizujesz to wystarczy wyjąć grzałkę i przez otwór wyjąć to co wpadło, lub wyjąć wąż którym woda schodzi do filtra i tamtędy wyjąć "druciki".
    Konto firmowe:
    Naprawa Pralek Automatycznych Zmywarek
    Poznańska 46, Kalisz, 62-800 | Tel.: 62 XXXXXXX (Pokaż)
  • REKLAMA
  • #3 1932049
    manager
    Poziom 2  
    Moze to jest śmieszne dla tych co już się znają na tym ale serio nawet nie wiem gdzie ta grzałka jest a jak ją wyjąć to już wogóle :)).
    Głowy tam nie wsadze bo to mały otworek jest. Slysze gdzie są te druciki nie wiem tylko jak sie dostac pod bęben ?????
  • REKLAMA
  • #4 1932369
    Paw_el

Specjalista AGD
    Ocena: 1550
    manager napisał:
    Moze to jest śmieszne dla tych co już się znają na tym ale serio nawet nie wiem gdzie ta grzałka jest a jak ją wyjąć to już wogóle :)).
    Głowy tam nie wsadze bo to mały otworek jest. Slysze gdzie są te druciki nie wiem tylko jak sie dostac pod bęben ?????

Witam.
    Jeśli "drucik" nie jest aktywny (czyt.nie hałasuje) to pod grzałką może sobie leżeć dopóki jest spokojny.
    Do usuwania rzeczy ze zbiornika są różne szkoły dwie wcześniejsze już Ci opisałem (głowy nie wkładasz w otworek po grzałce lub wężu tylko od frontu pralki jak wkładasz pranie :D ), inna to sprawne ręce i "drucik" wychodzi tą drogą, którą się dostał tzn.dziurka od bębna.
    Konto firmowe:
    Naprawa Pralek Automatycznych Zmywarek
    Poznańska 46, Kalisz, 62-800 | Tel.: 62 XXXXXXX (Pokaż)
  • #5 1932426
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA