logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

My Cloud EX2 Ultra - Brak widoczności funkcji DLNA po czerwcowej aktualizacji

walewsky 11 Lip 2021 16:19 2157 4
REKLAMA
  • #1 19516140
    walewsky
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam serdecznie,
    Po czerwcowej aktualizacji mojego dysku My Cloud EX2 Ultra nigdzie nie widzę funkcji: "Włączanie funkcji DLNA" wcześniej mój smart tv widział mój dysk sieciowy i mogłem oglądać filmy z wakacji itp. po tej aktualizacja tv nie widzi dysku sieciowego... w instrukcji jest napisane: "Na stronie Multimedia na ekranie Ustawienia można włączyć lub wyłączyć serwery multimediów DLNA i iTunes" problem w tym, że po tej nowej aktualizacji nie widzę nigdzie: zakładki "Multimedia" i tym samym nie mogą włączyć funkcji DLNA. Proszę o pomoc gdzie to mogę teraz znaleźć.
  • REKLAMA
  • #2 19516360
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 19516380
    walewsky
    Poziom 2  
    Wcześniej robiłem tylko na przeglądarce Firefox, po Twoim wpisie sprawdziłem też na Google Chrome i nadal nie widzę tej zakładki. Przesyłam zdjęcie do wglądu (wcześniej to było i miałem skonfigurowany serwer z TV bez problemu) żałuję, że to aktualizowałem...
    Załączniki:
    • My Cloud EX2 Ultra - Brak widoczności funkcji DLNA po czerwcowej aktualizacji rzut ekranu dysk.jpg (147.1 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 19517261
    KOCUREK1970
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 5393
  • #5 19520711
    walewsky
    Poziom 2  
    Bardzo dziękuję za pomoc, pomogło zainstalowanie aplikacji ;)
REKLAMA