logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech G Pro X - niekończący się status konfiguracji w programie Logitech G Hub

AhmedOhammez 21 Sie 2021 21:00 3231 4
REKLAMA
  • #1 19573932
    AhmedOhammez
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam.
    Mam problem ze słuchawkami Logitech G Pro X, a raczej z programem pozwalającym obsługiwać kartę dźwiękową w tych słuchawkach, Logitech G Hub.
    Po instalacji programu i podłączeniu słuchawek, wszystko działało prawidłowo a program pozwalał mi w 100% korzystać z możliwości miksowania dźwięku. Następnego dnia przy próbie odpalenia słuchawek w programie, miałem problem aby to zrobić. Słuchawki w programie miały "status" konfiguracji, który trwał bez końca. Nie mam pojęcia jak temu zapobiec. Mogę dodać, że na innym laptopie na którym przetestowałem to samo, program ze słuchawkami działa bez zarzutu.
    Logitech G Pro X - niekończący się status konfiguracji w programie Logitech G Hub
  • REKLAMA
  • #2 19576529
    GladiroR
    Poziom 26  
    Ocena: 35
    Sterowniki wgrałeś najnowsze?
  • REKLAMA
  • #3 19577636
    AhmedOhammez
    Poziom 2  
    Nowe sterowniki pobrałem, od razu po uzyskaniu błędu.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 19579276
    GladiroR
    Poziom 26  
    Ocena: 35
    Zobacz, bo może system sobie pobrał jakieś sterowniki z neta i po restarcie komputera zainstalował. Spróbuj może sterowniki przeinstalować.
  • #5 19579506
    AhmedOhammez
    Poziom 2  
    Wczoraj wieczorem, na nowo pobrałem program, przeinstalowałem wszystkie sterowniki audio i sprawdziłem czy działa i na ten moment wszystko gra. Problem był raczej tylko w tych sterownikach. Dzięki wielkie. ;)
REKLAMA