Czy ktoś już zainstalował win 11, co o nim sądzicie-moim zdaniem kiepski na razie.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamszarik1404 napisał:Czy ktoś już zainstalował win 11,...
szarik1404 napisał:...co o nim sądzicie...
szarik1404 napisał:-moim zdaniem kiepski na razie.
Matuzalem napisał:Wyrażenie opinii nie jest żadnym naduzyciem ,nie ja pierwszy tak oceniłem ,wyrażnie napisałem ,że moim zdaniem, nie neguje nikogo komu się podoba. A,propos formułowania myśli-mój post jest o wiele klarowniejszy niż Pański,wątpię ,czy sam Pan w ogóle rozumie co napisał, dziękuje za rozmowe- bez odbioru.szarik1404 napisał:Czy ktoś już zainstalował win 11,...
Tak.
szarik1404 napisał:...co o nim sądzicie...
Sądzimy - nie ukrywam, że pluralis majestatis nas dopieszcza - iż skoro zainstalował, to była tego jakaś przyczyna i że ocenianie tego kogoś w taki:
szarik1404 napisał:-moim zdaniem kiepski na razie.
sposób tylko z tego tylko powodu, że Windows 11 zainstalował jest, z Pańskiej strony, nadużyciem. Nie istnieją bowiem żadne przesłanki, na podstawie których taką ocenę byłby Pan uprawniony przedstawić.
Naucz się Pan najpierw klarownie formułować myśli i dopiero potem je upubliczniać.
Co się zaś tyczy "objaśnień" w Pańskim kolejnym poście (nr 4 w wątku), to... O gustach się nie dyskutuje. Pańskie zaś zastrzeżenia właśnie do kategorii gustu, a nie błędów czy problemów, występujących w systemie, należ
Tak w ogóle zaś, to SOA#1.
szarik1404 napisał:Co to za funkcjonalność kiedy w starszym systemie(10) robisz cos jednym kliknięciem, a w nowym(11) musisz dwoma, lub trzema?
Madrik napisał:szarik1404 napisał:Co to za funkcjonalność kiedy w starszym systemie(10) robisz cos jednym kliknięciem, a w nowym(11) musisz dwoma, lub trzema?
A może właśnie dlatego, że nie musisz tego robić tak często jak w starszym systemie? I narzekasz tylko dlatego, że się przyzwyczaiłeś do częstej zmiany ustawień i nie dowierzasz nowemu systemowi.
Daj szansę, popracuj z parę miesięcy - wtedy się wypowiedz.
Albo poinformuj o istotnych błędach jakie zauważasz.]
Takie zauważyłem i poinformowałem, to są moim i nie tylko moim zdaniem błędy.
Madrik napisał:Koledze chodziło o to, że...
rkkiler napisał:Można go zmniejszyć poprzez zmianę w rejestrze na 0 ,ale ikony po prawej i zegar obniżą się wtedy i będziesz widział tylko połowę daty pod godziną i ogólnie brzydko to wygląda.Używam od samego początku różnych kompilacji na laptopach i desktopach, sprawiają wrażenie "szybszych" i bardziej energooszczędnych. Jedna tylko kompilacja z kanału Insider sprawiłam mi tylko problem z VPNem Cisco. Osobiście polecam zainstalować 11 z normalnego kanału. Wkurza mnie tylko rozmiar paska zadań ;-(
szarik1404 napisał:rkkiler napisał:Można go zmniejszyć poprzez zmianę w rejestrze na 0 ,ale ikony po prawej i zegar obniżą się wtedy i będziesz widział tylko połowę daty pod godziną i ogólnie brzydko to wygląda.Używam od samego początku różnych kompilacji na laptopach i desktopach, sprawiają wrażenie "szybszych" i bardziej energooszczędnych. Jedna tylko kompilacja z kanału Insider sprawiłam mi tylko problem z VPNem Cisco. Osobiście polecam zainstalować 11 z normalnego kanału. Wkurza mnie tylko rozmiar paska zadań ;-(
bolekis napisał:Na fizycznym dysku aktualizacja przebiegła pomyślnie, na wirtualu nie spełnia wymagań, tak mam ustawioneW ustawieniach maszyny wirtualnej mam 4 GB RAM, 2 procesory i dysk 60 GB.
W opcjach (druga zakładka) mam dodatkowo wybrany Windows 10 x64.
Podaj swoją konfigurację komputera (lista części i system operacyjny).
Może w ogóle jest jakiś problem już na poziomie sprzętu?