Witam.
Mam nadzieje że w dobrym dziale napisałem post, jeśli nie to przepraszam.
Mam problem z moim zestawem słuchawkowym.
Chodzi o to, że podczas grania w gry czy słuchania muzyki na YT ludzie, z którymi gadam np. na Discordzie słyszą co dzieje się w moich słuchawkach.
Moja płyta główna to ASUS PRIME B360-PLUS, słuchawki Corsair HS60 PRO (jest to headset słuchawki + mikrofon) na karcie dźwiękowej USB.
Do słuchawek jest program do zarządzania ustawieniami lecz ze dużo w nim nie ma (włączenie dźwięku 7.1 i equalizer).
Sterowniki do karty dźwiękowej mam zainstalowane ze strony producenta płyty głównej (jest to Realtek ACL887).
Szukałem po innych postach lecz żadne rozwiązanie nie działało.
Mam oddzielone wszystkie wejścia jako działające osobno.
Nasłuchiwanie urządzenia wyłączone.
Proszę o jakieś porady, bo ja już nie wiem co robić...
Mam nadzieje że w dobrym dziale napisałem post, jeśli nie to przepraszam.
Mam problem z moim zestawem słuchawkowym.
Chodzi o to, że podczas grania w gry czy słuchania muzyki na YT ludzie, z którymi gadam np. na Discordzie słyszą co dzieje się w moich słuchawkach.
Moja płyta główna to ASUS PRIME B360-PLUS, słuchawki Corsair HS60 PRO (jest to headset słuchawki + mikrofon) na karcie dźwiękowej USB.
Do słuchawek jest program do zarządzania ustawieniami lecz ze dużo w nim nie ma (włączenie dźwięku 7.1 i equalizer).
Sterowniki do karty dźwiękowej mam zainstalowane ze strony producenta płyty głównej (jest to Realtek ACL887).
Szukałem po innych postach lecz żadne rozwiązanie nie działało.
Mam oddzielone wszystkie wejścia jako działające osobno.
Nasłuchiwanie urządzenia wyłączone.
Proszę o jakieś porady, bo ja już nie wiem co robić...