Przecież ten log da się normalnie odczytać, przynajmniej u mnie. Normalny plik CSV spakowany do archiwum.
Pamięć fizyczna jest załadowana do 80% i zaczyna się zwiększone użycie pamięci wirtualnej, więc dołożenie RAM ma sens.
Większym problemem jest wydajność CPU, podczas tego testu jest obciążony na max, czyli jego wydajność jest niewystarczająca.
Temperatury procesora dosyć wysokie, przekraczają 70 stopni co powoduje, że procesor nie jest w stanie korzystać z turbo boosta i trzyma taktowanie w okolicach 1.8GHz (sporadycznie podrzucając je na którymś rdzeniu na moment).
Dysk talerzowy, podczas wgrywania gry obciążony na maksa, później względnie dobrze, ale przez kilka sekund widziałem, że i jego obciążenie stało na 100%, w tym samym momencie obciążenie CPU było dość wysokie co oznacza, że prawdopodobnie było to w trakcie gry a nie dogrywania czegoś w przerwie rozgrywki.
Grafika też ciepła, ponad 70 stopni, też mocno obciążona, ale zwykle poniżej stówy, więc węższym gardłem jest tu procesor.
Ogólnie dołożenie RAMu spowoduje zmniejszone użycie pamięci wirtualnej, a więc i dysku talerzowego, który i tak nie wyrabia. Dysk warto byłoby wymienić na SSD, hodowanie systemu na talerzówce jest ogólnie dramatem wydajnościowym. Procesora i karty graficznej niestety nie zmienisz, więc procesor nadal pozostanie wąskim gardłem w tym scenariuszu.