Witam. Huawei p30 lite, od pewnego czasu podczas oglądania youtube rozmazuje się obraz, zacina i jest takie coś jak na ss, pomaga zminimalizowanie youtube, ktoś wie co się dzieje i jak naprawić to?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamsiemloteczek napisał:Mam taki sam problem tylko, że w Mate 20 lite. Pomaga zmniejszenie rozdzielczości przewinięcie filmu i ponowny powrót do oglądanej rozdzielczości.
gruber9 napisał:siemloteczek napisał:Mam taki sam problem tylko, że w Mate 20 lite. Pomaga zmniejszenie rozdzielczości przewinięcie filmu i ponowny powrót do oglądanej rozdzielczości.
Czyli to problem wychodzi na to w youtube, bo czytałem, że i na innych telefonach tak sie zdarza. Trzeba poczekać na aktualizację z poprawką niestety.
winmap napisał:No to może najprościej póki coś się nie naprawi korzystać z YouTube w przeglądarce. Ja np. bardziej wolę z przeglądarki. Aplikacja mnie nie przekonuje.
siemloteczek napisał:winmap napisał:No to może najprościej póki coś się nie naprawi korzystać z YouTube w przeglądarce. Ja np. bardziej wolę z przeglądarki. Aplikacja mnie nie przekonuje.
Odinstalowałem ostatnią aktualizację i problem zniknął.
siemloteczek napisał:winmap napisał:No to może najprościej póki coś się nie naprawi korzystać z YouTube w przeglądarce. Ja np. bardziej wolę z przeglądarki. Aplikacja mnie nie przekonuje.
gruber9 napisał:siemloteczek napisał:winmap napisał:No to może najprościej póki coś się nie naprawi korzystać z YouTube w przeglądarce. Ja np. bardziej wolę z przeglądarki. Aplikacja mnie nie przekonuje.
Ale u mnie po odinstalowaniu aktualizacji, po kilku wejściach wymaga zaaktualizowania od nowa..