logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralko suszarka Samsung WD10T534DBE, czy jest sens?

arvenil 11 Lut 2022 16:49 4788 3
REKLAMA
  • #1 19878410
    arvenil
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam.

Jakieś opinie o pralko suszarce Samsunga WD10T534DBE? Ktoś może serwisował tą generację? Czy to pada po 2 latach i miesiącu od upływu gwarancji?
    https://www.samsung.com/pl/washers-and-dryers...er-combo/wd5300t-10-5kg-white-wd10t534dbe-s6/

Tu gdzie mieszkam LG to jakiś 1000 zł więcej a Bosh czy Siemens to praktycznie można zapomnieć (kupisz dwie w cenie jednej).
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 19878450
    mrice
    Moderator AGD
    Ocena: 6852
    Raz, pierdylion razy już pisano a tym forum, że pralko suszarka to rozwiązanie do d... suszarka fajna rzecz, ale jako osobne urządzenie.
    Dwa, te samsyngi, cóż, jak się egzemplarz trafi, Koreański sprzęt made in China :)
    Dopiero co miałem przypadek takiego trzylatka który robił cyrki z suszarką doprowadzajac do przegrzewania układu. Wszystko wskazuje na problem w eektronice sterującej, ale ta kosztuje 1/3 pralki i klient nie chciał jej wymieniać już, postanowił, że zrezygnuje z suszenia.
  • REKLAMA
  • #3 19878459
    arvenil
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    mrice napisał:
    Raz, pierdylion razy już pisano a tym forum, że pralko suszarka to rozwiązanie do d... suszarka fajna rzecz, ale jako osobne urządzenie.
    Dwa, te samsyngi, cóż, jak się egzemplarz trafi, Koreański sprzęt made in China :)
    Dopiero co miałem przypadek takiego trzylatka który robił cyrki z suszarką doprowadzajac do przegrzewania układu. Wszystko wskazuje na problem w eektronice sterującej, ale ta kosztuje 1/3 pralki i klient nie chciał jej wymieniać już, postanowił, że zrezygnuje z suszenia.
    Prawda ale nie mam miejsca :/
  • #4 19878472
    mrice
    Moderator AGD
    Ocena: 6852
    Pomyśl dobrze, suszarka może stać gdziekolwiek byle miała podłączenie do prądu
REKLAMA