Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Telewizja internetowa - jaką polecacie internetową TV

Audiofilek 02 Mar 2022 23:46 59265 31
    Audiofilek
    Level 4  
    Witam,
    Tak jak w temacie. Jaką polecacie TV internetową w sensie tego żeby zapłacić za abonament i nie stracić pieniędzy. Są różne serwisy w internecie gdzie można dokupić abonament na zasadzie voucherów lub innych doładowań. Jakie strony są godne zaufania?
    DariuszWlodkowski
    Level 9  
    Wg mnie najlepszy jest WP PILOT :D
    winmap
    Level 37  
    Teraz wszyscy to oferują. Wszystkie sieci komórkowe. Vectry nie vectry, operatorzy satelitarni tak samo. Wp pilot, playery itd.
    To Czy będzie Ci pasować to już zależy tylko od Ciebie i twoich upodobań. Musisz zapoznać się z ofertami i wtedy zadecydować.
    tomaszlonski
    Level 30  
    Canal+ , zawsze możesz rozszerzyć sobie ofertę o dodatkowe pakiety czy je dowolnie wyłączać, tak samo z subskrybcją jak nie chcesz to nie płacisz.
    Audiofilek
    Level 4  
    tomaszlonski wrote:
    Canal+ , zawsze możesz rozszerzyć sobie ofertę o dodatkowe pakiety czy je dowolnie wyłączać, tak samo z subskrybcją jak nie chcesz to nie płacisz.

Ale bez kabla i talerza to zadziała ? Mam tylko dostęp do internetu.

Masz na myśli ten box canal+ na kartę?

Dodano po 2 [minuty]:

Co w ogóle powiecie na temat tego;

weeb.tv, internetowa.tv ?
    DariuszWlodkowski
    Level 9  
    Ale ilość kanałów i cena WP pilot są atrakcyjniejsze niż w Canal Plus online...
    tomaszlonski
    Level 30  
    Oferta C+ nie wymaga stałego abonamentu i wystarczy tylko mieć dostęp do internetu. Możesz kupić box ( darmowe 2 miesiące ) masz w nim certyfikowane usługi z wielu serwisów czyli oglądanie filmów w 4k albo tylko zainstalować aplikację.
    Polsat ma na pakiety miesięczne i abonament.

Jak planujesz zakup to po prostu porównaj sobie opłaty dla pakietów jakie programy chcesz oglądać dodatkowo.
    Jeśli chcesz podstawowe polskie programy to ofert jest wiele ale dobieraj oferty z dobrą jakością odbioru.

Czasami masz darmowy okres na testy , to go po prostu weź i sprawdź jak działa.
    Audiofilek
    Level 4  
    DariuszWlodkowski wrote:
    Ale ilość kanałów i cena WP pilot są atrakcyjniejsze

Faktycznie sprawdziłem że jest to sprawa dość konkurencyjna. Testował ktoś czy działa za granicą w krajach UE?
    himato
    Level 1  
    czesc

Jestem rezydentem Uk i chce wyjsc z Polsat-u. Rozwazam opcje planetapl.tv. multiroom na 3 urzadzenia w cenie pelnego pakietu polsatu z multiroomem. A wiecej bo dostep do archiwum i 2 tyg w przod i tyl ogladac mozna.

jeden telewizor to stara plazma i mysle nad fire stickiem (jest mozliwosc instalowania aplikacji platetapl.tv) a drugi to smart - wiec spoko.

Nie moge wlasciwie znalezc opini o tej telewizji. Na okresie probnym wszystko dzialalo pieknie. teraz szukam informacji o wifi czy kabel. chromecoast 4, android tv czy firestick amazon.

abonament na miesiac, system bonusowy etc.

jezeli macie jakie sdoswiadczenia prosze wrzuccie jakies komentarze
    majkimajki1983
    Level 9  
    Delta Media Player. Działa na 3 urządzeniach.
    Wszystkie kanały z polski oprócz viaplay, ale na samym dole listy kanałów jest 4 obcojęzyczne i mamy wszystko co trzeba.

https://www.deltamediaplayer.com/pl/

Dla mnie numer 1 i cenowo też chyba że ktoś zna lepsze to proszę podać.
    geogregstarogard
    Level 5  
    Mam pytanie w temacie
    POLSKA TELEWIZJA INTERNETOWA
    https://telewizja-iptv.eu/
    wygląda interesująco, ale czy to legalne?
    Wiecie coś na ten temat?
    Pozdrawiam
    Grzegorz
    winmap
    Level 37  
    geogregstarogard wrote:
    Mam pytanie w temacie
    POLSKA TELEWIZJA INTERNETOWA
    https://telewizja-iptv.eu/
    wygląda interesująco, ale czy to legalne?
    Wiecie coś na ten temat?
    Pozdrawiam
    Grzegorz

Niby jest legalne. Ale czy to się opłaca to już twoja decyzja 👍
    geogregstarogard
    Level 5  
    Jesli by dzialalo, to cena jest calkiem znosna😃
    winmap
    Level 37  
    geogregstarogard wrote:
    Jesli by dzialalo, to cena jest calkiem znosna😃

Zazwyczaj na takich platformach często się zacina itp. przynajmniej ja tak miałem. Jeżeli jest naprawdę niska cena.
    geogregstarogard
    Level 5  
    24 godziny można testować za darmo, chyba spróbuję.
    winmap
    Level 37  
    Na testowaniu to zawsze będzie dobrze działać 😁
    tomaszlonski
    Level 30  
    Nie jest za bardzo legalne, to tylko reseler czyli ktoś kto sprzedaje gotowe zestawy list usług i nie ma nic wspólnego z nadawaniem.

Może przestać działać i nie masz żadnego prawa do zwrotów kosztów.
    geogregstarogard
    Level 5  
    Na razie wszystko śmiga bez zarzutu. Jednak kupiłem. Dzięki za odpowiedzi. Tak, już wiem, że to nie do końca legalne. Najwyżej będę 61 euro w plecy, jak wyłączą.
    spider_net
    Level 19  
    geogregstarogard wrote:
    Na razie wszystko śmiga bez zarzutu. Jednak kupiłem. Dzięki za odpowiedzi. Tak, już wiem, że to nie do końca legalne. Najwyżej będę 61 euro w plecy, jak wyłączą.

i jak tam odbiór? Możesz jakoś skomentować usługę?
    geogregstarogard
    Level 5  
    po ok. trzech miesiącach wszystko jest o.k., dalej działa dobrze i się nie zacina. Teraz wziąłbym tylko pakiet podstawowy za 35 euro, z reszty w zasadzie nie korzystam.
    spider_net
    Level 19  
    a korzystasz na android tv czy na jakimś innym zestawie?
    jakie oprogramowanie służy do obsługi tej oferty?
    geogregstarogard
    Level 5  
    TV z Android tv, Mistick, Firestick. Na wszystkich korzystam z OTV player.
    geogregstarogard
    Level 5  
    Sorry,
    OTT Navigator
    spider_net
    Level 19  
    Dzięki! Czy TV ma time shift? Wykupiłem player na rok ale mimo wszystko ciekawi mnie oferta telewizji która nie prowadzi działalności pod określonym adresem i zakładka kontakt ogranicza się do adresu mailowego. Wygląda na jakiś "kwiatek"....
    ziemba1994c
    Level 1  
    GO net tv za 29 zł miesięcznie dużo kanałów można oglądać wstecz i nagrywać
    grydel85
    Level 2  
    Hej, ja właśnie zdecydowałem się na test u nich, mógłbyś powiedzieć czy dalej z nich korzystasz i jak sytuacja wygląda z tv w weekendy, jakieś duże wydarzenia sportowe itd, są jakies problemy ? Pozdrawiam
    geogregstarogard
    Level 5  
    Ostatnio były z nią problemy. Trochę się cieła, cały czas robili jakieś aktualizacje i coś zmieniali. Teraz niby jest w porządku, ale nie wiem jak długo.
    grydel85
    Level 2  
    No właśnie widziałem na stronie że były jakieś aktualizacje, wygupilem planeta.pl 23 euro na miesiąc, jakoś obrazu słabsza ale korzystam z nich dwa miesiące i Ani razu się nie zacięła tylko trochę obraz słabszy. Dlatego właśnie wziąłem test u nich ale za kanały plus VOD chcą 66 za rok. A tak dotychczas miałeś jakieś problemy z Niny czy tylko podczas tych prac co mieli ?
    geogregstarogard
    Level 5  
    Działało dobrze od grudnia 2022. Dopiero teraz coś zaczeło się krzaczyć, ale na dzisiaj jest ok. Widać, że przejeli się problemem i coś próbowali zadziałeć. Wydaje mi się, że się starają. No, ale nie dam gwarancji.
    grydel85
    Level 2  
    Właśnie mam test do jutra, spróbuję 🙂 Ta planeta.pl jest super tylko jakość obrazu nie jest najlepsza. Mam ich drugi miesiąc i ani razu nic się nie stało ale ten obraz mnie męczy 😂 A masz u nich też VOD ?