logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy firma impor.pl jest wiarygodna? Nokia 6230i za 580 zł - opinie i sugestie

daniel tt 06 Lis 2005 17:10 1299 5
REKLAMA
  • #1 1960420
    daniel tt
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    mam pytyanie czy ktoś syszał o firmie impor.pl zajmującom sie dystrybucja telefonów komórkowych i sprzetu komputerowego oferuja sprzet w bardzo niskich a zarazem smiesznych cenach 6230i za 580zł.dokładny adres internetowy firmy to : http://timporpl.vip.interia.pl/
    prosze o sugestie bo wedug mnie to jakiś wałek ale cena kusi.pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1960444
    martix15
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    jak dla mnie to OSZUŚCI. Wyłudzają kase. Piszą że telefony mają 3 lata gwarancji :) a naprawdę mają 1 lub 2. Jeszcze dokładają zest słuch BT i kart pamięci :)
  • REKLAMA
  • #3 1961523
    ftb
    Poziom 35  
    Ocena: 101
    jak można wysyłać jakiekolwiek pieniądze jak nie ma nawet podanego telefonu...sprawdzę ten adres i podam wam co i jak ale to napewno lipa
  • REKLAMA
  • #4 1961943
    daniel tt
    Poziom 15  
    podałem numer telefonu tej firmie zadzwomił po 10 minutach jakiś gość i stwierdził ze przy wpłacie na konto w gratisie za 580zł otrzymam drugą 6230i.ale jest również możliwość za pobraniem ale gratisu nie dostane.a numeru telefonu nie ma bo cytuje robiła się gównażeria jak nimy kiedyś mieli podany numer tel.powiedziałem ze to jest nie możliwe w takiej cenie gościu stwierdził ze zgadza się cytuje 'to jes bajka".czekam na jakieś odpowiedzi w tej sprawie aby nikt się nie naciól na firme z "bajki".pozdrawiamacha na alegro jest zarejstrowany nowy użytkownik o nicku : laura53 od której dostałem informacje ze tam moge kupic tanio:D
  • REKLAMA
  • #5 1962547
    _myszon
    Poziom 15  
    Ocena: 18
    Jak dla mnie to oszustwo szyte grubą nicią. Lejaut strony wygląda jakby go robił ktoś na szybko, brak formatowania tekstów. Poza tym jak zauważyliście to brak jakiegokolwiek kontaktu oprócz e-mail. Warto by też żeby ktoś ze Szczecina zajżał na ulice Tkacką 59 i zobaczył co tam się mieści.
    Moja rada: nie warto.
  • #6 1963992
    daniel tt
    Poziom 15  
    laura53 już ma zawieszone konto na alegro a nie miała jeszcze pełnej aktywacjii
REKLAMA