logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hurtownia GSM. Lista hurtowni z tanimi nowymi telefonami.

Łukaszz 28 Lut 2006 14:23 1484 11
REKLAMA
  • #1 2357515
    Łukaszz
    Poziom 14  
    Zastanawiam sie czy istnieje coś takiego jak lista hurtowniz tanimi nowymi telefonami. Znalazłem coś na allegro http://allegro.pl/item89414254_nokia_6230_6230i_za_400_zl_tylko_teraz_.html i http://allegro.pl/item89293195_nokie_za_pol_ceny_adresy_hurtowni_100_aktualne.html jak ktoś coś takiego kupił to był bym bardzo wdzięczny za przesłanie takich adresów bo mam zamiar kupić sobie nowy telefon. Pozdrawiam z góry dziękuje za odpowiedzi.
  • REKLAMA
  • #2 2357586
    damiang99
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    Owszem istnieja takie hurtownie ale jak chcesz kupic po takich cenach telefon to musisz zakupic w tej hurtowni przykladowo 100szt np k700i tak wiec nie wiem czy sie oplaca taki informator kupic. Zreszta pomysl jakby taki koles mial taki informator to po co by sprzedawal go na allegro?? sam by kupi kilka sztuk telefonow i sprzedal na allegro po wiekszych cenach ;) p
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2358147
    Łukaszz
    Poziom 14  
    A masz do takich adresy ja moge spróbować może akurat sie uda.
  • #4 2358184
    prez8s
    Poziom 33  
    Ocena: 334
    Nie wierz w to. Ten ich spis to są linki do stron które bez problemu znajdziesz w google i adresy (miasta, ulice) firm które w większosci nie istnijeą. Po za tym te hurtownie nie mają wcale tak rewelacyjnych cen. W żadnej, powtarzam w żadnej nie kupisz nokii, ani innego nowego fonu za pół ceny, no chyba że kradzione, ale takich to nie wiem gdzie można dostać :) Jak chcesz to tutaj zamieszcze te śmieci bo mam kilka takich "spisów". Krótko mówiąć to BZDURA ! Wyciągniecie małej, ale jednak kaski od naiwniaków.

Dodano po 8 [minuty]:

Zeby nie byc gołosłownym - zamieszczam kilka popularnych spisów. Oczywiscie wszystko to jest od tych cwaniaczków-naciągaczy z allegro.
    Załączniki:
    • Poradnik - HURTOWNIE GSM.rar (1.43 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Hurtownie Gsm.rar (1.58 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • HURTOWNIE fonów GSM.rar (854 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 2358230
    Łukaszz
    Poziom 14  
    Miałem też takie spisy ale gdzieś usunołem bo mnie intereduje teraz zakup 6230i. W dośc nie dużej cenie.
  • #6 2359667
    Bakru12
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    witam
    gdybyktos chciał zarobic to nie na sprzedawaniu poradników tylko telefonów to chyba logiczne prawda.... nie dajcie sie naciągnąc na takie oszustwa....
  • REKLAMA
  • #7 2361890
    Łukaszz
    Poziom 14  
    Mi nie o to chodzi czy takie coś istnieje tylko chce zdobyć pare takich linków. Nawet dla własnej przyjemności że takie coś mam.
  • #8 2361960
    prez8s
    Poziom 33  
    No to linki masz u góry..... Przeciez zamiescilem.
  • REKLAMA
  • #9 2362037
    Łukaszz
    Poziom 14  
    No są ale żeby było więcej.
  • #10 2362288
    prez8s
    Poziom 33  
    To polecam google.
  • #11 2362635
    damiang99
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    A po co ci więcej ?? Moze chcesz sprzedawac na allegro?? byloby to bardzo chamskie :|
  • #12 2362990
    Łukaszz
    Poziom 14  
    Sprzedawałem rok temu jak mnie zablokowali to do tego mnie nie odblokowali. Nie mam zamiaru już sprzedawać (zresztą nie mogę) takich rzeczy to tak tylko dla własnych celów.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy istnienia list hurtowni oferujących tanie, nowe telefony komórkowe. Uczestnicy potwierdzają, że takie hurtownie istnieją, jednak zakup po bardzo niskich cenach wymaga zamówienia dużej ilości sztuk (np. 100 telefonów modelu K700i), co może być nieopłacalne. Wątpliwości budzi sprzedaż spisów hurtowni na portalach aukcyjnych, które często zawierają nieaktualne lub nieprawdziwe dane oraz adresy firm, które nie istnieją. W żadnej z dostępnych hurtowni nie można kupić nowych telefonów, takich jak Nokia, za połowę ceny, chyba że pochodzą one z nielegalnego źródła. Użytkownicy ostrzegają przed oszustwami i wyłudzaniem pieniędzy na sprzedaży takich informatorów. Poszukiwanie aktualnych i wiarygodnych adresów hurtowni najlepiej realizować samodzielnie przez wyszukiwarki internetowe. W dyskusji pojawia się zainteresowanie modelem Nokia 6230i w przystępnej cenie, jednak brak jest potwierdzonych źródeł sprzedaży po cenach hurtowych bez konieczności dużych zamówień.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA