Pralka zatrzymuje się w trakcie prania i dalej nie ma mowy żeby prała, pokrętłem nie da się kręcić. Blokada nie działa i nie można dokończyć prania. Do tej pory jeszcze działała na krótkich programach ale teraz nie działa. Serwis już dwa razy u mnie był . Za pierwszym razem stwierdził, że programator się zepsuł i wymienił za 720,00 jakiś oryginalny z Niemiec. Zanim wyszedł sprawdził na krótkim 15 minutowym praniu i wtedy jeszcze działała, po jego wyjściu jak włączyłam pranie codzienne 1godzina 15minut jak zwykle stanęła na 37 minutach i koniec prania resetowanie nic nie pomogło. Za drugim razem poprosiłam o drugiego fachowca, a ten prawie to samo zrobił co poprzednik tylko bez wymiany programatora no i stwierdził, że to programator . Stwierdził , że na miejscu nie da rady tego zrobić, musi pralkę wziąć do serwisu. Po jego wyjściu chciałam dokończyć na krótkim praniu ale po paru minutach włączyło się 4c co oznacza brak dopływu wody. Ten drugi fachowiec po oględzinach wyłączył mi dopływ wody.