logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG K 10 - Nie mam na telefonie blokady a nie można się dodzwonić

Nebilet 15 Mar 2022 15:00 1245 5
REKLAMA
  • #1 19932399
    Nebilet
    Poziom 3  
    Ocena: 221
    Witam, sprawdziłem już wszędzie w PLAY w serwisie na czacie sprawdził i nie mam założonej żadnej blokady na numery przychodzące do mnie z telefonów z blokadą połączeń z numerów zastrzeżonych. Bo w czym rzecz. Jestem w przychodni lekarskiej wraz z żoną z której lekarz dzwoni do pacjenta z teleporadą z telefony zastrzeżonego. No i jest taka sprawa że nie może się do mnie dodzwonić chociaż żadnej blokady na telefonie nie mam, telefon po prostu milczy jak doktor dzwoni a u niego mówi że jestem chwilowo niedostępny. Cóż może być tego przyczyną , bo jak byłem w salonie PLAY była za mną taka pani która miała telefon z taką blokadą i bez problemu się do mnie dodzwoniła a z przychodni już drugi lekarz nie może. Nie znam nikogo kto by miał taka blokadę na telefonie aby sprawdzić swój czy odbierze a przecież z lekarzem nie będę robił eksperymentów. Co może być tego przyczyną bo jak na razie to tylko ta pani do mnie dzwoniła bez problemu.
  • REKLAMA
  • #2 19932419
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2077
    Sprawdź czy numeru przychodni nie masz na czarnej liście.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 19932425
    staś pytalski
    Poziom 41  
    Ocena: 1426
    Możesz jeszcze z żoną potestować - niech żona zastrzeże swój numer wybierając przed Twoim numerem #31#
    Z ciekawości, przełóż kartę SIM do telefonu Sony i z jej telefonu, ze swoją karta wykonaj połączenie na numer żony poprzedzając go kodem #31#
  • REKLAMA
  • #4 19932426
    Nebilet
    Poziom 3  
    Właśnie nie mam, bo jak dzwoni lekarz z teleporadą to dzwoni z zastrzeżonego, wczoraj dzwonił inny dzisiaj dzwonił inny i ani jeden ani drugi nie mogli się połączyć, mój telefon milczał a jeden i drugi dzwonili po 2 razy

Dodano po 2 [minuty]:

A odblokuje potem telefony ?

Dodano po 21 [minuty]:

Żona nie wyraża zgody na takie eksperymenty bo mówi że jeszcze u niej coś spitolę. A któryś z was nie mógł by w ten sposób zadzwonić do mnie
  • REKLAMA
  • #6 19933939
    Nebilet
    Poziom 3  
    Mam jeszcze jedno pytanie u żony jak do kogoś dzwoni natychmiast wyłącza się ekran i robi się czarny chociaż słychać jak dzwoni ? Ma telefon Xiaomi. Poza tym nie mogę w ustawieniach znaleźć opcji wygaszacza ekranu, ale to jest najmniejszy problem, gorzej jest z tym że ekran po wybraniu numeru natychmiast robi się czarny.
    =======================================================
    Wszystko już w porządku. Trzeba było zaktualizować cały system

Dodano po 2 [godziny] 48 [minuty]:

Sprawa rozwiązana. Wielkie podziękowania Pytalskiemu
REKLAMA