logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kugoo Kirin G3 za 4400 zł - czy to dobry wybór w tym przedziale cenowym?

ArturNew 28 Mar 2022 19:20 10494 20
REKLAMA
  • #1 19952458
    ArturNew
    Poziom 5  
    Ocena: 8
    Witam. Zastanawiam się nad kupnem Kugoo Kirin G3 za 4400 zł. Będzie to dobry wybór w tym przedziale cenowym??
  • REKLAMA
  • #2 19961530
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    ArturNew napisał:
    Witam. Zastanawiam się nad kupnem Kugoo Kirin G3 za 4400 zł. Będzie to dobry wybór w tym przedziale cenowym??

Czesc.Czytalem o niej duzo i skusilem sie na zakup.Mysle ze pod koniec tyg bede ja mial.Wedlug mnie jest warta tych pieniedzy bo naprawde jej design i parametry sa swietne
    A Ty juz kupiles?
    Pozdro
  • #3 19961598
    ArturNew
    Poziom 5  
    Tak. Zdecydowałem się na zakup. 12 kwietnia mają wysłać bo czekają na dostawę.
  • #4 19961618
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    ArturNew napisał:
    Tak. Zdecydowałem się na zakup. 12 kwietnia mają wysłać bo czekają na dostawę.

Ja kupilem na geekbuying.pl.
    Jutro zapewne mi napisza kiedy wysla hulajke do mnie
    Juz sie nie moge doczekac :-)
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 19972588
    ArturNew
    Poziom 5  
    I jak tam?? Przysłali już sprzęt?? U mnie jeszcze nie ma :( Ale widziałem już pierwszą polską recenzje tylko bardzo słabą.
  • #6 19972612
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    U mnie też jeszcze nie ma. A gdzie tą recenzje widziałeś? Może w poniedziałek będzie zobaczymy. Ty też tam kupiłeś gdzie ja?
  • REKLAMA
  • #8 19972699
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    Dzięki za link. Obejrzę filmik😊
  • #9 19974576
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    Jutro odbieram przesyłkę także dam znac😊Pozdrawiam
  • #10 19977112
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    Hulajnoga dzis doszla w koncu.Jak narazie jestem bardzo zadowolony z wykonania i osiagow.Udalo mi sie juz osiagnac predkosc 54km/h ale niestety musialem zwolnic bo droga sie skonczyla:-)Mysle ze jeszcze troszke by sie bujnela:-)Baterii mialem 56 % .Do Ciebie juz doszla?jak wrazenia?Pozdrawiam
  • #11 19977980
    ArturNew
    Poziom 5  
    Mam od dwóch dni już. Max 56 jechałem. 26 km na 51 procent baterii..
  • #12 19977988
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    ArturNew napisał:
    Mam od dwóch dni już. Max 56 jechałem. 26 km na 51 procent baterii..

To bardzo dobre wyniki. Wychodzi ze nie ma co żałować zakupu😊
  • #13 20014311
    ArturNew
    Poziom 5  
    I jak wrażenia po dłuższym użytkowaniu??
  • #14 20014318
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    U mnie jak narazie wszystko ok. Przejechane prawie 400km i żadnych awarii. A u Ciebie?
  • REKLAMA
  • #15 20014352
    ArturNew
    Poziom 5  
    Mam na razie 150 km niecałe. Odkręcają mi się te 4 śrubki od sztycy kierownicy na dole. I dzisiaj dostałem info od kolegi który też kupił. Sprawdził byś na oponie czy nie masz założonych w złą stronę bieżnikiem?? Jest strzałka i napis rotation czyli kierunek kręcenia się koła i u niego jak i u mnie jest założona w złym kierunku. Będę zmieniał w weekend. Mówi że nie słychać tak opony na asfalcie i lepiej przyspiesza.
  • #16 20014383
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    Opony to fakt. Ja już z tyłu zmieniłem no akurat miałem okazję bo się przebila😊Zauważ też że tarcze hamulcowe też mają strzałkę w złym kierunku😊. S weekend przednią oponę zmieniam w kierunku w którym musi być. Kupiłem 3 plastikowe łyżki do tego i łatwo idzie zdjęcie jak i założenie opony
  • #17 20021087
    Przemek988
    Poziom 1  
    Witam. Również jestem posiadaczem tej hulajnogi i zrobiłem dopiero 100km i mam taki problem... Tylne koło, błotnik obija się mocno o tylna lampkę i to do czego jest przymocowana. Ważę 75kg a hulajnoga zaczęła być tak miękka... Jak u was to wygląda?
  • #18 20021094
    brodowskiathens
    Poziom 6  
    Podobnie dlatego jeżdżę bez błotnika. Ważę 100
  • #19 20129507
    sq7bfy
    Poziom 1  
    Mam kugoo g booster. Realia. 100 kg wiezie. Do 50 km/h bez problemu rozpędza się. Max 58km/h jednak ryzyko bo hamowanie wydłużone. Najzdrowiej do 30km/h. Zasięgi. 30 km plus jak dajesz w rurę bez opamiętania. Na 2 biegu bez wariacji 50 km plus przejechane. Potem nie ma mocy i tylko jeden silnik jak ewentualna jazda dalej ale to już nie jazda. Odcina przy napięciu 32V. Przejechane ponad 2400 km w ciągu 4 miesięcy. Jedyna usterka z ostatniej chwili błąd przedniego silnika zaraz po uruchomieniu, jednak niczym się to nie objawia. Testy i jazdy cały czas na 2 silnikach. Sprzęt niebezpieczny jak nie ogarniesz manetki i wcześniej nie jeździłeś takimi wynalazkami. Generalnie jestem zadowolony i spełnia moje oczekiwania. Szybszej jazdy nie potrzebuję. Co do świateł. Trzeba być niewidomym aby jej w nocy nie zauważyć. Światła z przodu do jazdy 5 z +.
  • #20 20587924
    tomaszmasternak31
    Poziom 1  
    Czy warto waszym zdaniem kupić tą hulajnogę?
  • #21 20720498
    keseszel
    Poziom 26  
    Ocena: 556
    Jaka aplikację stosujecie do G3? To ta z jednym silnikiem. Niby pokazuje zasięg, ale jestem przyzwyczajony do aplikacji. Moja ma rzekomo przerobiony sterownik, ma mocniejsze tranzystory.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy dyskutują na temat zakupu hulajnogi Kugoo Kirin G3 w cenie 4400 zł. Wiele osób wyraża pozytywne opinie na temat designu i osiągów urządzenia, podkreślając, że jest warte swojej ceny. W trakcie dyskusji pojawiają się informacje o problemach z montażem opon oraz błotników, a także o osiąganych prędkościach do 56 km/h. Użytkownicy dzielą się doświadczeniami z użytkowania, wskazując na brak awarii po przejechaniu znacznych dystansów. Pojawiają się również pytania dotyczące aplikacji do zarządzania hulajnogą oraz jej zasięgu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA