logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłaczyc do radia sam. na kasete discmana???? :((

gabrysek1 07 Lis 2005 23:39 1377 4
REKLAMA
  • #1 1963876
    gabrysek1
    Poziom 1  
    mam soniaka na kasety na obrotowym panelu bardzo mocne i bajeranckie radio ale chcialbym wymienic je na mp3 tylko ze brak kasy a pomyslalem ze mozna discmana albo te male odtwarzacze mp3 podlaczyc do radia ale jak to zrobic gdzie podlaczyc?? Wydawaloby sie ze tam gdzie zmieniarke ??? ale nie wiem jak ktos sie orientuje to bardzo prosze mi o tym napisac z gory dzieki czekam na wiadomosci:?::?:
  • REKLAMA
  • #2 1963918
    McKwacz
    Poziom 17  
    Ocena: 33
    Sprawa wygląda następująco,pod zmieniarkę nie da się bo nie uruchomisz (nie przełączysz) funkcji ręcznie żeby działała zmieniarka.Najlepsza będzie kaseta z głowicą,wkładasz tak jak normalną kasetę i podłączasz co chcesz discmana lub odtw mp3
  • REKLAMA
  • #3 1964003
    kobi
    Poziom 22  
    Ocena: 16
    :arrow: McKwacz Ze pod gniazda zmieniarki nie da sie podłączyc to sie z tym zgodze ale nie wiem co rozumiesz pod pojeciem Najlepsza będzie kaseta z głowicą Chyba nie myslisz o podaniu sygnału z discmana w miejsce podpiecia głowicy
    :arrow: gabrysek1 Jak na moje oko to dokup sobie zmieniarke i zrob tak jak powinno byc bez zadnych przerobek we wnetrzu radia bo jezeli sie nieznasz na tym wystarczajaco dobrze to mozesz uszkodzic radio.

POZDRO
  • REKLAMA
  • #4 1964019
    McKwacz
    Poziom 17  
    Ocena: 33
    nie podpinaj wyjścia discmana do głowicy.Są w sprzedaży specjalne kasety bez taśmy z wejsciem audio na kabelku,wkładasz taką kasetę do radioodtwarzcza i podłączasz co chcesz

Dodano po 2 [minuty]:

taka kaseta adaptor
    Załączniki:
    • Jak podłaczyc do radia sam. na kasete discmana???? :(( CUBCD-555-Bkaseta.jpg (33.47 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 1964763
    frogi4
    Poziom 14  
    Ocena: 15
    Mozna tez zastosowac transmiter FM i odbierac sygnal przez radio.
    Na allegro tego pełno. Sam wybierzesz co bedzie najlepsze w twoim przypadku.
REKLAMA