logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam modyfikowanego oprogramowania do Nokii 3510i z poprawkami

Misio89 08 Lis 2005 11:02 1214 6
REKLAMA
  • #1 1964637
    Misio89
    Poziom 20  
    Ocena: 14
    Witam czy posiada ktos moze soft do nokii 3510i najlepiej jakby byl jakis modyfikowany albo lepszy od orginalnego, albo jakis z poprawkami bo ten co mam juz mnie troche denerwuje.
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1964803
    norbi45
    Poziom 33  
    Ocena: 59
    Nokia 3510i jest Nokią z rodziny DCT-4.
    Do telefonów DCT-4 nie ma modyfikowanych softów.
    Wychodzą nowe wersje softów do tych telefonów, ale zmiany w nich przeważnie są nie zauważalne dla użytkownika.Przeważnie maję poprawioną stabilność pracy telefonu lub jeden jakiś błąd w jakimś wyrazie.
    Jeśli Twój telefon działa prawidłowo to nie ma sensu cokolwiek w nim wymieniać ,chyba że cały telefon na inny model.
  • REKLAMA
  • #4 1965292
    Misio89
    Poziom 20  
    Ja mam wersje softu 5.30 a denerwuje mnie ze wskaznik baterii oszukuje pisze caly czas ze jest pelna bateria ale jak ktos do mnie zadzwoni to pisze od razu ze bateria slaba.
  • REKLAMA
  • #5 1965309
    Mefiu5
    Poziom 10  
    Ja bym poradzil wgrac jeszcze raz najnowszy soft i powinno hulac.
    Mialem taka sama sytuacje z 3310 po zmianie softu na modyfikowany.
  • #6 1965314
    JareckiP
    Poziom 27  
    Ocena: 11
    Sprawdzałeś na innej baterii?
  • #7 1965350
    Misio89
    Poziom 20  
    Tak posiadam 2 baterie do tej nokii jedna orginalna a druga FOREVER 1000mAh i na tych dwoch jest tak samo

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania modyfikowanego oprogramowania (softu) do telefonu Nokia 3510i z poprawkami lub ulepszeniami względem oryginalnej wersji. Użytkownicy wskazują, że dla modeli z rodziny DCT-4, do której należy Nokia 3510i, nie istnieją modyfikowane softy, a dostępne aktualizacje oprogramowania zawierają jedynie drobne poprawki stabilności lub usuwają pojedyncze błędy, które są zazwyczaj niezauważalne dla użytkownika. Problem zgłaszany przez autora dotyczy nieprawidłowego wskazywania poziomu baterii – wskaźnik pokazuje pełne naładowanie, lecz podczas połączenia telefon informuje o niskim poziomie baterii. Sugerowano ponowne wgranie najnowszego dostępnego softu (wersja 5.35) oraz sprawdzenie działania na innej baterii. Autor potwierdził, że problem występuje na dwóch różnych bateriach, w tym oryginalnej i marki FOREVER 1000mAh. Wskazano, że wymiana oprogramowania na modyfikowane nie jest możliwa, a problem może nie wynikać z softu, lecz z baterii lub innego elementu sprzętowego.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA