Witam takie coś mi się pojawia kombinuje ze wszystkim ze sterownikami zmniejszam grafike nawet w grach i nic najgorzej sie gra w mad max co chwile taki komunikat wyskakuje nawet dx 11 instalowałem i nic ne wiem czy karta cos nie walnięta prosze o pomoc.
Błąd DXGI ERROR DEVICE HUNG pojawia się, gdy nieprawidłowo utworzone komendy_polecenia są wysyłane przez aplikację.
Błąd często pojawia się w grach takich jak Apex Legends, PUBL, The Division, Battlefield czy Call of Duty.
Winowajcą tego błędu może być uszkodzony DirectX lub sterowniki kart graficznych, takie jak Nvidia, AMD, Intel.
jak naprawić błąd DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG w systemie Windows 10.
- DDU usunąć stare drivery zainstalować najnowsze (od producenta)
* robic to w trybie bezpiecznym Win, żeby "nić nie mieszało sie " w czasie uzywania DDU
Witam w tej chwili sprawdzam memtestem, a masz moze stronke z antywirusem z czystego systemu z usb? Gdyby nic nie wykrył mem test i jeszcze jedno kilka dni tem komputer się nagle sam wyłączył sam z siebie jakby jakiegos obciążenia dostał mam ups ale w tym przypadku nie zadziałał
witam komputer nie laptop I5 4670 zasilacz courge 700 wat niby dobry dysk ssd drugi sata i trzeci też płyta główna gigabyte H81m ds2 f2 pamięć nie pamietam mam dwie kości po 4 gb dwie różne firmy ale wcześniej problemów nie miałem jakdałem go do czyszczenia pół roku tem od tamtej pory jest problem
Załączniki:
zasilacz.jpg(159.36 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
dziwna sprawa podczas testu pamięć w 3 fazie się zresetował czyżby miał jakiegoś robaka w pamięci? zataz będę miał rescue kaspersky z czystego systemu go zeskanuje
✨ Użytkownik zgłasza problem z kartą graficzną GeForce GTX 660, która wyświetla błąd DXGI ERROR DEVICE HUNG podczas grania, szczególnie w grze Mad Max. W odpowiedziach sugerowane są różne metody rozwiązania problemu, w tym reinstalacja sterowników graficznych za pomocą DDU, aktualizacja DirectX, sprawdzenie pamięci RAM oraz odłączenie karty dźwiękowej. Użytkownik podaje specyfikację swojego komputera stacjonarnego, w tym procesor Intel i5 4670, zasilacz Corsair 700W oraz płytę główną Gigabyte H81M DS2 F2. W trakcie testów pamięci wystąpił reset, co może sugerować problemy z pamięcią RAM. Wygenerowane przez model językowy.