logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór wiertarko-wkrętarki do domowego użytku: akumulatory, walizka, wiertła

xyz1986 20 Cze 2022 23:05 507 2
REKLAMA
  • #1 20069277
    xyz1986
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Cześć,

Szukam czegoś do typowo domowego zastosowania, złożenie mebli, w ścianach też coś tam się wierci, wiadomo żeby półki czy TV zamontować. Dwa akumulatory oraz walizka mile widziane, wiertła itp w zestawie też by były świetne.

Co polecacie w rozsądnej cenie? Nie będzie często używana dlatego im taniej tym lepiej, ale szajsu nie chcę.
  • REKLAMA
  • #2 20069346
    gadek80
    Poziom 31  
    Ocena: 402
    Ja mam wkrętarkę z Lidla mój teść w biedronki i spisują się bardzo dobrze. Kosztowały coś koło 200zł. Używam dosyć dużo bo wszystko w domu robię sam, druga bateria nie jest potrzebna, bo i tak się szybko ładuje a do sporadycznego używania druga się tylko zestarzeje.
    Tylko, że do wiercenia w ścianach one się nie nadają, bo potrzebny jest udar a tu już musi być zwykła wiertarka, która jako wkrętarka nie zda egazminu a kupowanie akumulatorowej mija się z celem, chociaż Parkside robi taką.
    Moim zdaniem wkrętarka NIteo bądź Parkside i do tego normalna niedroga wiertarka na 220V i starczy na 10-15 lat.
  • #3 20069902
    RPAS
    Poziom 28  
    Ocena: 237
    Tak jak kolega też mogę polecić Parkside z Lidla używam dość intensywnie codziennie nie ma z nią problemów a mija jej już 3 lata , pojawiły się ostatnio wersje z udarem tak że można przemyśleć sprawę i wybrać opcję tańszą lub lekko droższą.
REKLAMA