logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd przy uruchamianiu Need for Speed Underground 1 na Windows 98 SE

grkz 11 Lis 2005 17:28 1073 8
REKLAMA
  • #1 1972977
    grkz
    Poziom 15  
    Ocena: 27
    MAM BARDZO DUŻY PROBLEM I NIEWIEM CO MAM ROBIĆ POSIADAM WINDOWS 98 SE MÓJ SPRZĘT TO AMD DURON 1400 PŁYTA ASROCK K7VM2 PAMIĘĆ 128MB DDR KARTA GRAFICZNA S3 ZINTEGROWANA Z PŁYTĄ GŁÓWNĄ A MÓJ KŁOPOT JEST TAKI ŻE JAK ZAINSTALUJE NEED FOR SPEED UNDEGROUNDA 1 TO PO WŁĄCZENIU GRY WYSKAKUJE MI TAKI BŁĄD JAK POKAZANY NA ZAŁĄCZNIKU PACZ PONIŻEJ NA FOTO I NIEWIEM CO MAM ZROBIC CZY TO WINA MOJEGO SPRZĘTU CZY OPROGRAMOWANIA TA GRA NA WINDWOS XP PROFESSIONAL,2000 PROFESSIONAL, VISTA CHODZIŁA MI NORMALNIE ALE NA TYM SYSTEMIE WYSKAKUJE MI TAKI BŁĄD:cry: CO ZROBIĆ ZGÓRY DZIĘKI ZA POMOC!

Moderowany przez jankolo:

Nie krzycz!! Wyłącz CapsLock!!

Załączniki:
    • Błąd przy uruchamianiu Need for Speed Underground 1 na Windows 98 SE błąd w need for speed undegroun 1.gif (9.49 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 1973445
    woto0
    Poziom 18  
    Ocena: 6
    Jaki masz directx ? Może to jest winą - zanstaluj najnowszy. A jak by nie pomogło to wykonaj reinstalacje systemu.
  • #3 1973674
    grkz
    Poziom 15  
    mam najnowszego directxa 90c a reinstalacja nie pomaga nic za każdym razem jest tak samo tylko nierozumiem co to oznacza w tym błedzie bo bym wiedział co robić:/:cry:
  • REKLAMA
  • #4 1973712
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Proszę przetestować dokładnie pamięć operacyjną, na przykład tym: www.memtest.org
  • #5 1973935
    grkz
    Poziom 15  
    co oznacza ten błąd na fotce??????????????????/
  • REKLAMA
  • #6 1973968
    whissp
    Poziom 2  
    moze to byc wina Windowsa98..proponował bym jednka zainstalowac XP
    sprubuj tez zainstalowac najnowsze sterownik do swojej kary graficznje
  • #7 1974137
    K!lleR
    Poziom 39  
    Ocena: 131
    To nie jest wina sterowników. Niektóre gry na Win98 tak właśnie kończą. W WinXP nie powinno być żadnych problemów.
  • REKLAMA
  • #8 1974987
    grkz
    Poziom 15  
    Tylko zalezy mi na tym żeby niezmieniać Windowsa bo najlepiej mi się pracuje na Windows 98 to jest jedyny problem na tym systemie a tak pozatym to chodzi 100lepiej niz XP i szybciej
  • #9 2004565
    grkz
    Poziom 15  
    temat zamknięty!
    Moderowany przez TONI_2003:

Wszystko wyjaśnione temat zamykam !
    Jeśli zaistnieje taka potrzeba by post został otwarty proszę dać wiadomość na PW i podać link do postu .!

-----------------------------------------------------------------

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Problem dotyczy uruchomienia gry Need for Speed Underground 1 na systemie Windows 98 SE z konfiguracją sprzętową: procesor AMD Duron 1400, płyta główna ASRock K7VM2, 128MB pamięci DDR oraz zintegrowana karta graficzna S3. Po instalacji i próbie uruchomienia gry pojawia się błąd, którego treść nie została dokładnie opisana, ale użytkownik załączył zdjęcie z komunikatem. Próby rozwiązania problemu obejmowały instalację najnowszej wersji DirectX 9.0c oraz reinstalację systemu, które nie przyniosły efektu. Zasugerowano test pamięci RAM narzędziem Memtest oraz instalację najnowszych sterowników karty graficznej. Wskazano również, że problem może wynikać z ograniczeń Windows 98, gdyż gra działa poprawnie na systemach Windows XP, 2000 i Vista. Użytkownik jednak nie chce zmieniać systemu operacyjnego ze względu na preferencje pracy na Windows 98. Ostatecznie temat został zamknięty bez znalezienia rozwiązania umożliwiającego uruchomienie gry na Windows 98 SE.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA