logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór kamery sportowej, głównie do nagrań podwodnych

krzysztof992 07 Lip 2022 17:18 729 1
REKLAMA
  • #1 20092143
    krzysztof992
    Poziom 4  
    Ocena: 2
    Dzień dobry,
    chcę uwiecznić wakacyjny wyjazd kilkoma nagraniami z nurkowania. Głębokości będą znikome, ponieważ nurkować będę tylko z rurką.
    Poszukuje sprzętu do ok. 400 zł; szukać czegoś nowego, czy może lepiej używek?
    Macie jakieś propozycje modeli?
    Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 20094290
    banmar_2005
    Poziom 31  
    Ocena: 289
    Do 400zł na pewno coś się znajdzie na przykład Kamera sportowa Xiaomi YI Action oferuje bardzo dobrą jakość nagrań, myślę że do 200zł kupi się używkę. Do niej dokupić obudowę wodoszczelną i jakiś filtr czerwony ale nie za mocny bo nagrania będą w tonacji czerwonej. Wady kamery to brak wyświetlacza(można dokupić osobno) i brak stabilizacji obrazu ale za to jakoś nagrań jest bardzo dobra, oferuje rozdzielczość 2.7K.
    Można dołożyć i poszukać Xiaomi YI 4K+ jeżeli ktoś chce filmować w 4K, ona ma lekką stabilizacje obrazu i wyświetlacz. Mnie bardziej podoba mi się obraz Xiaomi YI Action. Możesz kupić jakiś starszy model GOPRO Hero 5 lub 6 ale troszkę musiał być dołożyć. Ja mam Hero 5, Xiaomi YI Action i Xiaomi YI 4K+ ale używam naj częściej Xiaomi YI Action i Xiaomi YI 4K+
REKLAMA