logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Pocztą na Interii-automatyczne przekierowanie po wylogowaniu do Interia Sport

Nebilet 31 Lip 2022 10:05 1416 8
REKLAMA
  • #1 20123165
    Nebilet
    Poziom 3  
    Ocena: 222
    Witam, może to i pytanie trochę naiwne ale denerwujący problem. Do przedwczoraj gdy wylogowywałem się z poczty na Interii przechodziła automatycznie do strony głównej Interii. Od wczoraj gdy się wylogowuję z poczty automatycznie przechodzi do strony Interia Sport i muszę przeskakiwać do wiadomości na stronie głównej. Czy jest jakaś metoda aby przywrócić dawne ustawienia, bo pisałem do BOK Interii i od trzech dni milczą. Może któryś z was będzie wiedział co z tym zrobić, gdzie wejść co ustawić ? Będę wdzięczny za okazaną pomoc. Problem może wydawać się śmieszny kliknę i przechodzę do strony głównej ale za każdym razem to zaczyna być męczące i denerwujące. Pozdrawiam serdecznie
  • REKLAMA
  • #2 20123167
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10460
    W innej przegladarce lub w trybie prywatnym tez wylogowuje do sportu?
  • REKLAMA
  • #3 20123178
    Nebilet
    Poziom 3  
    Przepraszam, może to irytujące pytanie ale do przedwczoraj wylogowywało na stronę główną Interii, a mam pocztę tam już od ładnych kilku lat. I tak ni zowąd zaczęło mnie wylogowywać do strony sportowej Interii, wiec ktoś coś musiał przestawić ( takie jest moje odczucie ) bo przecież poczta sama sobie strony nie wybiera prawda ? Nie ma tam żadnych ustawień a BOK Interii nie odpowiada. Wiem że to żaden problem przejść na stronę główną ale kilka lat tego nie było. Mam jeszcze pocztę na Gmailu, i tu nie wylogowuje na żadne strony, ale jakoś do tej pory Interia wydawała mi sie poręczniejsza. Poza tym zaczęły się pojawiać komunikaty że "Twoja sesja wygasła" i muszę się od nowa logować. Próbowałem w Microsoft Edge ale też wylogowuje mnie na stronę sportu
  • Pomocny post
    #4 20123188
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Po co znowu piszesz to samo? Raz nie wystarczy? Napisalem Ci co masz zrobic, wiec wykonaj.

Zreszta juz nie musisz, u mnie tak samo wylogowuje, pewnie specjalnie tak zrobili zeby nabic wyswietlenia reklam itp. Nic z tym nie zrobisz. Zamykaj strone i tyle, a w innej karcie zostaw sobie otwarta glowna jak musisz.
  • #5 20123191
    Nebilet
    Poziom 3  
    No zrobiłem. Próbowałem w Microsoft Edge ale też wylogowuje mnie na stronę sportu. Poza tym jak już pisałem pojawia się co jakiś czas iż moja sesja wygasła i muszę logować się od nowa, czy to normalne ? Dobra tak zrobię jak sugerujesz. Dzięki za okazaną pomoc
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 20123192
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Tak, to normalne.

Mozesz zakonczyc watek, wszystko juz Ci napisalem w poprzednim poscie.
  • #7 20123194
    Nebilet
    Poziom 3  
    Ale tylko zapytam sie co z tą sesją bo to już jest denerwujące że co jakiś czas muszę się logować od nowa. Czy na innych pocztach tez sa sesje i trzeba logować się dajmy na to co 10 minut ?
  • Pomocny post
    #8 20123197
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Normalne, ze co jakis czas Cie wylogowuje, zawsze mozesz zapamietac dane logowania w przegladarce, wtedy nie bedzie to mialo znaczenia.
  • REKLAMA
  • #9 20123198
    Nebilet
    Poziom 3  
    Problem wyjaśniony. Dzięki za okazana pomoc.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z automatycznym przekierowaniem po wylogowaniu z poczty na Interii, które zamiast na stronę główną, kieruje na stronę Interia Sport. Pomimo prób kontaktu z BOK Interii, nie otrzymał odpowiedzi. Inni użytkownicy sugerują, że problem może być związany z ustawieniami przeglądarki lub zmianami w systemie Interii, które mogły być wprowadzone w celu zwiększenia wyświetleń reklam. Użytkownik zauważa również, że co jakiś czas pojawia się komunikat o wygaśnięciu sesji, co zmusza go do ponownego logowania. Ostatecznie, użytkownik uzyskuje potwierdzenie, że okresowe wylogowywanie jest normalne, a zapamiętanie danych logowania w przeglądarce może pomóc w rozwiązaniu problemu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA