Witam. Jak w tytule mam problem z pocztą w Interii. Wchodzę na stronę poczty, wyświetla mi się okienko do logowania. Loguje się kręci się i znika z okienka hasło. Kręci się kółeczko i wyskakuje znów okienko do logowania z napisem Błędny login lub hasło co jest bzdurą, lecz po chwili się normalnie do poczty loguję. Pisałem do Biura obsługi Klienta ale nie potrafią mi pomóc. Może ktoś z was powie mi o co tu chodzi o ile będzie miał pojęcie co z tym zrobić?
Niestety w telefonie nie mam swojej poczty. Ale też tak myślałem. Będę musiał korzystać tylko z Gmaila.. Biuro Obsługi kazało mi na bieżąco wpisywać w puste pola login i hasło ale jest to samo
Ale jak odinstaluję EaseUS Partition Master to nie będę mógł zrobić z dużego pendrive typ FAT bo takie obsługuje moja wieża. Poza tym mimo iż hasło znika to loguję się za pierwszym razem
No opisałem musiałem do własnej poczty logować sie dwa razy bo za drugim razem wyświetlało nieprawidłowe hasło lub login. Teraz mimo iż hasło znika loguje się już za pierwszym razem. Nie pojawia się już komunikat o błędnym haśle i loginie Dziękuję. Jeszcze jedno jeśli loguję się ze strony Interii hasło nie znika. No i odinstalowałem EaseUS Partition Maste
Użytkownik ma problem z logowaniem do poczty Interia, gdzie po wpisaniu loginu i hasła pojawia się komunikat o błędnym loginie lub haśle, mimo że logowanie udaje się za pierwszym razem. Po próbach na różnych przeglądarkach, w tym Edge, oraz sugestiach dotyczących użycia przeglądarki Chrome na telefonie, użytkownik ostatecznie zdołał się zalogować bez problemów. Zostały również zasugerowane działania związane z odinstalowaniem programów, takich jak CCleaner i EaseUS Partition Master, które mogły wpływać na działanie systemu. Po wykonaniu tych kroków problem zniknął, a użytkownik podziękował za pomoc. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.