Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMario2123 napisał:DC 1202512SL DC 12V
Mario2123 napisał:Bo wpadłem na pomysł i zrobiłem "klimatyzator/wiatraczek"
Moderowany przez gulson:Raport: W tym zasilaczu jest nastawnik "binarny". Wciśnięto 8, 4, 2 i 1, więc ustawione jest napięcie 15 V. Zadajnik prądu działa na tej zasadzie, tylko dwa piony nastaw 0,1 i 0,5 to przełączniki wzajemnie wykluczające się (albo jeden, albo drugi).
Mario2123 napisał:Pewnie, że można. A jak już to zrób to na akumulatorki, będziesz mógł je ładować.a można jakoś jeszcze pod baterie?
Mario2123 napisał:a potem chwilowo pod 18v (2 baterie takie że zdjęcia)
Mario2123 napisał:Chciałem właśnie jakiś zrobic, w głowie mam przełącznik z przodu pod wylacznikiem i będzie się zmieniało czy z baterie np. po lewej i zasilacz np. po prawej
Mario2123 napisał:i nie nazwę się jeszcze elektrykiem bo nie wiem za dużo
Mario2123 napisał:Oooo i to już coś!!!chce się nauczyć
Mario2123 napisał:Oj, Kolega Kolobos, ma taki styl, nie przejmuj się. Kolega ma wiedzę, tego nie można mu zarzucić i czasami się wkurza, że niektórzy nie rozumieją lub nie wykonują jego poleceń.Dzięki za wsparcie bo na dziale informatycznym pan kolobos sie wkurzal gdy cos źle zrobiłem
gorki73 napisał:Mario2123 napisał:takie symbole?
Tak bardzo dobrze, o to mi chodziło.
Mario2123 napisał:Nie wiem czy na elektrodzie moge zapytać ale czy macie może discorda?
Mario2123 napisał:To musiałbym sprawdzić w instrukcji do zasilacza, ale jej nie mam. Masz taką możliwość włączenia ich kilka na raz?Tak, mogę włączyć kilka na raz
Mario2123 napisał:to jest mój plan na pudełko i wogóle
gorki73 napisał:Przewody mam takie:Mario2123 napisał:to jest mój plan na pudełko i w ogóle
No to już jest taki projekt "mechaniczny" obudowy, a najważniejsze przed Tobą, jak teraz zaprojektować połączenia między elementami i jakich przewodów użyć.
Moderowany przez Mirek Z.:Proszę w końcu zaprzestać zbędnego cytowania całości poprzedniego postu. Na razie sporo tych cytatów już pousuwałem, następnym razem nagrodzę ostrzeżeniem.