logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ekspres Tchibo Esperto 377042 - Żółty wykrzyknik po odkamienieniu, problem z zaparzaczem

Rafaello7777 15 Paź 2022 10:01 5646 2
REKLAMA
  • #1 20236814
    Rafaello7777
    Poziom 9  
    Ocena: 3
    Witam, posiadam ekspres Tchibo Esperto, po odkamienieniu, umyciu nie mogę włożyć zaparzacza, jak włączę wyskakuje symbol wykrzyknik żółty, może jakieś pomysły reset lub coś podobnego?
    Ekspres Tchibo Esperto 377042 - Żółty wykrzyknik po odkamienieniu, problem z zaparzaczem Ekspres Tchibo Esperto 377042 - Żółty wykrzyknik po odkamienieniu, problem z zaparzaczem Ekspres Tchibo Esperto 377042 - Żółty wykrzyknik po odkamienieniu, problem z zaparzaczem Ekspres Tchibo Esperto 377042 - Żółty wykrzyknik po odkamienieniu, problem z zaparzaczem
  • REKLAMA
  • #2 20435332
    kamilkce
    Poziom 11  
    Ocena: 13
    miałem podobny problem , okazało się że to nie moduł parzenia kawy, tylko jak jest ta klapka boczna która go zasłania to ona po założeniu za słabo dociskała tą blaszke w ekspresie i dlatego pokazywało wykrzyknik .
  • #3 20911156
    MB-serwis
    Poziom 7  
    Ocena: 7
    Witam, mam problem z tym ekspresem. Po włączeniu zaczyna się nagrzewać przez dosłownie 2 sekundy, po czym gaśnie dioda grzania wody, grzałka również przestaje grzać. Nie zaczynają nawet mrugać przyciski do obsługi. Cały czas za to świeci ikona odkamieniania.
    Będę wdzięczna za wszelkie rady
REKLAMA