logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Windows 11 - czarny ekran po uruchomieniu komputera

Dullkolomati 12 Lis 2022 08:41 2790 3
REKLAMA
  • #1 20280455
    Dullkolomati
    Poziom 2  
    Pomocy błagam. Kupiłem komputer zaledwie tydzień temu, a gdy dzisiaj go uruchomiłem, to miałem czarny ekran

Windows 11 - czarny ekran po uruchomieniu komputera

Jak sie uruchomił to normalne wczytywanie było po czym usłyszałem dźwięk z windowsa 11 i teraz jest czarny ekran.
    Nie wiem czy mam go z prądu wyłączać, czy może coś zrobić.

AMD Ryzen 5 4600g
    RAM 8GB
    GTX1650 Super 4GB

Dodano po 1 [godziny] 5 [minuty]:

Dodam tylko, że komputer działał wczoraj normalnie i że wieczorem go zaktualizowałem i zamknąłem. Czy może to być jakiś problem z aktualizacją? Np. Że sie źle pobrała albo coś.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 20280502
    W1CHM4NN
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    Dullkolomati napisał:
    Kupiłem komputer zaledwie tydzień temu
    Spokojnie, to tylko problem z systemem. Podzespoły raczej sprawne.
    Dullkolomati napisał:
    Czy może to być jakiś problem z aktualizacją? Np. Że sie źle pobrała albo coś.
    Jak najbardziej. Niektóre aktualizacje są wadliwe. Polecałbym spróbować uruchomić w trybie awaryjnym i przywrócić do ustawień fabrycznych, może zadziała.
  • REKLAMA
  • #3 20280518
    Dullkolomati
    Poziom 2  
    Jak włączyć komputer w trybie awaryjnym?

Dodano po 39 [minuty]:

W1CHM4NN napisał:
    Polecałbym spróbować uruchomić w trybie awaryjnym i przywrócić do ustawień fabrycznych, może zadziała.

Udało mi się wejść do trybu awaryjnego i na szczęście wczoraj mój komputer zrobił punkt do którego mogłem przyrócić system. Komputer znowu śmiga a ja bardzo mocno dziękuję za pomoc. Życzę miłego dnia.
  • #4 20280565
    Dullkolomati
    Poziom 2  
    Wejście do trybu awaryjnego i przywrócenie systemu do formy w jakiej był wczoraj.
REKLAMA