logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czarny ekran i zacinanie się komputera z Windows 11 po logowaniu

olomineczekpro 23 Lut 2024 21:24 375 1
REKLAMA
  • #1 20975610
    olomineczekpro
    Poziom 4  
    Ocena: 1
    Dzień dobry, mój brat ostatnio kupił sobie nowy komputer, na początku działał bezproblemowo, ale w ostatnim czasie po zalogowaniu się do systemu Windows 11 poprzez hasło pojawia się czarny ekran na około 10 minut, po tym czasie komputer włącza się i pojawia się komunikat który zamieszczam na zdjęciu w załączniku, brat również mówi że podczas grania w gry komputer się po prostu zacina i jedyne co pomaga to ponowne uruchomienie, dodam że komputer ma wentylator tylko na procesorze ale obudowa jest bardzo przewiewna, osoba sprzedająca ten komputer powiedziała również że dokonała obniżenia napięcia na karcie i procesorze, więc komputer się raczej nie przegrzewa. Sam nie wiem o co chodzi i nie wiem jakbym mógł pomóc mojemu bratu więc z góry bardzo dziękuję za pomoc.
    Załączniki:
    • Czarny ekran i zacinanie się komputera z Windows 11 po logowaniu IMG_1602.jpeg (4.61 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 20975614
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10438
    Zamiesc w zalaczniku screen calego okna z CrystalDiskInfo Portable oraz Hwinfo (z opcji sensors only)

Do tego zamiesc w zalaczniku logi z FRST, ze skanowania (Addition oraz frst.txt).

Podaj tez DOKLADNA specyfikacje komputera.
REKLAMA