logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rejestrator Samochodowy Junsun HD Camera - Zawiesza się na Logo, Szukam Rozwiązania

Robson_85 13 Lis 2022 16:46 615 5
REKLAMA
  • #1 20282563
    Robson_85
    Poziom 9  
    Ocena: 12
    Witam.
    Posiadam rejestrator samochodowy Junsun HD Camera.
    Niestety dokładnego modelu nie jestem w stanie podać bo nigdzie go nie znalazłem ale myślę, że to taki sam jak ten
    Link
    Wnioskuję to po takim samym wyglądzie i wersji oprogramowania "sttm_20231222"
    Problem mam taki, że rejestrator często blokuje się na logo startowym. Nic nie można zrobić do czasu rozładowania. Resetowałem ustawienia fabryczne, formatowałem kartę i nic. Bez karty tez się zawiesza. Szukałem jakiej aktualizacji ale nigdzie nie znalazłem.
    Czy ktoś ma może pomysł co można zrobić?
  • REKLAMA
  • #2 20308562
    Robson_85
    Poziom 9  
    I jak ktoś ma może pomysł co można zrobić z tą usterką?
  • REKLAMA
  • #3 20315048
    Robson_85
    Poziom 9  
    Witam ponownie. Niestety nadal nie znalazłem nigdzie rozwiązania mojego problemu.
  • REKLAMA
  • #4 20552724
    Robson_85
    Poziom 9  
    Witam serdecznie
    Rejestrator przez pewien czas działał w miarę normalnie. Zawieszał się ale sporadycznie. Teraz niestety ponownie siadł. Nie chcę przeskoczyć dalej poza ekranem startowym. Zero reakcji. Nie mam pomysłu jak można jeszcze ożywić ten sprzęt. Może ktoś coś doradzić poza zakupem nowego :)
  • REKLAMA
  • #5 20587433
    Robson_85
    Poziom 9  
    Witam ponownie. Niestety nie udało mi się nic wymyśleć. Może ktoś ma jakiś pomysł jak można naprawić taki sprzęt?
  • #6 20605788
    Robson_85
    Poziom 9  
    Aktualnie temat wygląda tak.
    Próbowałem zresetować urządzenie za pomocą przycisku, który jest z przodu rejestratora - ukryty w małej dziurce.
    Po tym zabiegu już zupełnie nie wstaje.
    Pali się tylko czerwona dioda ładowania po podłączeniu do ładowarki i tyle.
    Zobaczę czy przeskoczy na zieloną czy będzie się tylko cały czas ładował.
    Czy wie ktoś jakim programem mogę zgrać firmware ewentualnie co jeszcze zrobić?
REKLAMA