logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Kupię mini laptopa Sony Vaio series C1 lub podobne

radekszycko 14 Lis 2022 00:34 1020 6
REKLAMA
  • #1 20283577
    radekszycko
    Poziom 1  
    Witam

jak w temacie kupie pilnie mini laptopy Sony Vaio C1 series lub podobne małe modele

Ewentualnie szukam też Acer Travelmate C200
  • REKLAMA
  • #2 20641560
    luki8106
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Witam. Posiadam taki sprzęt na sprzedaż. Sprawny brak dysku twardego. Sony VAIO PCG 141C [Kupię] Kupię mini laptopa Sony Vaio series C1 lub podobne [Kupię] Kupię mini laptopa Sony Vaio series C1 lub podobne
  • REKLAMA
  • #3 20643164
    touchme
    Poziom 10  
    A przelotka na dysk jest? Napisz coś więcej czy ekran działa poprawnie, ile ma RAM i czy masz jakiś CDROM na PCMCIA do niego czy tylko to co na zdjęciach i jaka cena
  • #4 20643404
    luki8106
    Poziom 10  
    Witam. Jutro jak będę w domu zrobię kolejne zdjęcia i odpowiem na wszystkie pytania. CD nie mam. Ostatnio widziałem na Allegro ze ktoś sprzedawał CD do tego sprzętu za 55 pln. Ja posiadam tylko lapka, oryginalny zasilacz oraz oryginalną baterie.
  • REKLAMA
  • #5 20643604
    touchme
    Poziom 10  
    Ok to podeślij mi na priv fotki i cene i jak masz link do tego napedu to tez :) pozdro
  • #6 20644632
    luki8106
    Poziom 10  
    Witam. Mogę prosić o wyjaśnienie co to przelotka na dysk? Poniżej załączam zdjęcie parametrów i filmik jak sprzęt się uruchamia
    [Kupię] Kupię mini laptopa Sony Vaio series C1 lub podobne

Dodano po 10 [minuty]:

https://allegrolokalnie.pl/oferta/sony-vaio-cdrom-pcgacd5-vintage-363
    Link taki znalazłem już niestety nie aktywny ale może warto spróbować bo może się nie sprzedał.
  • REKLAMA
  • #7 20644997
    touchme
    Poziom 10  

Przelotka to jest taśma, która łączy dysk twardy laptopa z płytą główną. Zobacz ten filmik od 9 minuty: https://www.youtube.com/watch?v=eQeBwtBBudY&t=554s. Tam jest pokazane.

I jeśli chodzi o cenę, najlepiej napisz do mnie prywatną wiadomość.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje pilnie mini laptopów z serii Sony Vaio C1 lub podobnych modeli, w tym Acer Travelmate C200. W odpowiedziach pojawiła się oferta sprzedaży modelu Sony VAIO PCG 141C, który jest sprawny, ale nie ma dysku twardego. Użytkownicy pytają o szczegóły dotyczące sprzętu, takie jak działanie ekranu, ilość pamięci RAM oraz dostępność napędu CD. Pojawiły się również linki do potencjalnych akcesoriów, w tym napędu CD do tego modelu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA