Dzisiaj po prostu sam z siebie wyłączył mi się telefon a po włączeniu byl bootloop. Jak udało mi się wejść w recovery to pozniej odrazu po uruchomieniu jest recovery
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tambert_studionapraw napisał:Halo,
powodów może być naprawdę sporo. Nie piszesz jaką masz wersję IOS, koniec końców od tego właśnie zależy typ i podtyp błędu. W zdecydowanej większości, 4013 oznacza błąd komunikacyjny. Nieprawidłowa suma kontrolna (podczas aktualizacji zdalnej), niestabilne łącze internetowe (zakłócenia harmoniczne), nieaktualny sterownik iTunes w przypadku PC'tów, przerwany lub uszkodzony kabel Lighting. W końcu, problemy techniczne z samym telefonem: brudny lub niedrożny port Lighting, uszkodzenie taśmy ładowania, uszkodzenie płyty głównej.
We wcześniejszych wersjach IOS, do powyższej gamy należy dołożyć problemy spójności danych (po aktualizacji niekompatybilnych apek) lub ogólny rozstrój systemu, na który lekarstwem będzie jedynie odtworzenie całej tablicy plików.
W twoim przypadku może wystarczy ręcznie wyjść z trybu recovery (drugi tryb serwisowy). Możesz to zrobić sam, nie potrzebujesz żadnych aplikacji, zwłaszcza płatnych (te robią tylko to, co sam możesz zrobić swoimi paluszkami).
Jeśli po próbie wyjścia znowu ładuje się trym recovery a odtworzenie nic nie wnosi, znajdź dobry warsztat naprawczy. Diagnostyka nie powinna trwać dłużej niż 30 min. Koszty jednak mogą być różne. Im drożej, prawdopodobnym jest, że technik nie ma pojęcia o przyczynie uszkodzenia.
- cała prawda, całą dobę tylko na studionapraw.pl.