logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Niskie FPS w grze ARMA 3 niskie różnice między ustawieniami graficznymi

kubsonc05 07 Gru 2022 12:50 561 5
REKLAMA
  • #1 20322965
    kubsonc05
    Poziom 6  
    Witam zmagam się z problemem niskich FPS w armie. Mój komputer składa się z Intel Core i7 6700, MSI GTX 1050TI 4GB, 16GB RAM 2133 MHZ 2 kości SODIM i zasilacz chyba 350 W. W Armie jak sobie chce popykać w King of The Hill to zawsze mam niskie FPS zmieniałem ustawienia graficzne z ULTRA na WYSOKIE i do najniższych nawet Próbkowanie dałem na 50% na najniższych i FPS się nie poprawił żeby ta gra chodziła płynnie.
    Niskie FPS w grze ARMA 3 niskie różnice między ustawieniami graficznymi Niskie FPS w grze ARMA 3 niskie różnice między ustawieniami graficznymi Niskie FPS w grze ARMA 3 niskie różnice między ustawieniami graficznymi Niskie FPS w grze ARMA 3 niskie różnice między ustawieniami graficznymi
  • REKLAMA
  • #2 20323298
    Wisek
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam, Miałem podobny komputer, procesor , Ram taki sam tyle że na Radeon 4GB, Też grałem w ARMA II, ARMA III i miałem podobny problem. Zmieniłem kartę na 6GB i dopiero po wymianie karty, mogłem cieszyć się płynną grą, Wymaganie Gry podane przez producenta to jakaś bzdura. Zalecam też zmianę z HDD na SSD jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 20323376
    kubsonc05
    Poziom 6  
    Wisek napisał:
    Witam, Miałem podobny komputer, procesor , Ram taki sam tyle że na Radeon 4GB, Też grałem w ARMA II, ARMA III i miałem podobny problem. Zmieniłem kartę na 6GB i dopiero po wymianie karty, mogłem cieszyć się płynną grą, Wymaganie Gry podane przez producenta to jakaś bzdura. Zalecam też zmianę z HDD na SSD jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. Pozdrawiam

Arme Mam zainstalowaną na SSD Samsung 870 EVO 500gb.
  • REKLAMA
  • #4 20323421
    Wisek
    Poziom 9  
    To zostaje Ci karta, może masz znajomych co maja 6GB, niech pożyczy Ci na chwile kartę podmienisz zaktualizujesz sterowniki, sprawdzisz i będziesz miał odpowiedź. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 20323606
    kubsonc05
    Poziom 6  
    Wisek napisał:
    To zostaje Ci karta, może masz znajomych co maja 6GB, niech pożyczy Ci na chwile kartę podmienisz zaktualizujesz sterowniki, sprawdzisz i będziesz miał odpowiedź. Pozdrawiam

Nie wiem czy zasilacz uciągnie jakąś karte 6gb
  • #6 20324190
    Wisek
    Poziom 9  
    Raczej nie, od 500W w górę i najlepiej jakby był 80+
REKLAMA