Witam, czy da się jakoś uniknąć tej opłaty? Za 300Mb D i 50Mb U wychodzi 60zł + 20zł za domek jednorodzinny. Zastanawiam się czy dopłata jest bezwzględna? Będą niedługo kopać u mnie na ulicy światłowód w ramach POPC.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMichelson napisał:Nie wiem, jak u innych, ale ja mam przez 24 miesiące, czyli przez okres trwania umowy rabat na tą dopłatę. Co będzie za dwa lata, zobaczymy.
78db78 napisał:Idź do salonu dostaniesz rabat na 2 lata, na internecie jak sam kupisz zapłacisz 20zl więcej.
Luke88GW napisał:Potwierdzam. Ja prawie dwa lata temu w salonie podpisałem umowę na światłowód, niedawno również w salonie przedłużyłem na kolejne dwa lata. I przez ten czas nie płacę dopłaty za użytkowanie światłowodu w domu jedno-rodzinnym. Gdybym chciał przedłużyć przez internet to musiałbym płacić tą dopłate. Nie wiem dlaczego tak jest, ale jest.Poważnie tak to działa, że jak kupię przez Internet to jest dopłata, a jak pójdę do salonu to znika w ramach rabatu? Ciekawe...
Luke88GW napisał:Od kopania do możliwości uruchomienia może jeszcze minąć wiele miesięcy.Będą niedługo kopać u mnie na ulicy światłowód w ramach POPC.
Pan.Kropa napisał:Luke88GW napisał:Od kopania do możliwości uruchomienia może jeszcze minąć wiele miesięcy.Będą niedługo kopać u mnie na ulicy światłowód w ramach POPC.