Cześć! Znalazłem w bardzo okazyjnej cenie radio vordon (szczerze to nie wiem nawet jaki model, może komuś uda się zweryfikować bo Google pokazuje 2 radia o rożnym wyglądzie a o takiej samej nazwie.- zdjęcia dołączone do postu) Radio samo w sobie działa wystarczająco, trochę techniki w starym aucie
. Jednak czegoś mi w nim brakuje, tak szczerze choćby sama szata graficzna tak średnio mnie zadawala. Czytałem o ukrytych funkcjach np zmiana ekranu włączania, jednak w sofcie który jest wgrany na radio metody na poradnikach nie działają, mały bajer a jednak ucieszył by oko;) Dochodzi do tego tez błędna nazwa dnia tygodnia, wszytko ładnie ustawione data, godzina a pokazuje ze jest niedziela :/ pisze post w środę… Fajnym dodatkiem była by tez możliwość zmiany tapety interfejsu. Jest jakaś możliwość zrobienia tych rzeczy? A moze jest możliwość wgrania całkowicie innego softa, nie mam pojęcia co jest wgrane aktualnie bo naprawdę ciężko mi jest znaleźć jakieś konkrety w internecie (np. wyglad radia się zgadza jednak soft całkowicie inny..) z góry dzięki. Jestem zielony w tych sprawach nie chce nic kombinować, bo lepiej żeby działało tak jak działa niż żebym coś popsuł