logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio vordon. Czy jest możliwość wgrania innego softa

CACEK_x 14 Gru 2022 22:42 3741 9
REKLAMA
  • #1 20335386
    CACEK_x
    Poziom 3  
    Ocena: 2
    Cześć! Znalazłem w bardzo okazyjnej cenie radio vordon (szczerze to nie wiem nawet jaki model, może komuś uda się zweryfikować bo Google pokazuje 2 radia o rożnym wyglądzie a o takiej samej nazwie.- zdjęcia dołączone do postu) Radio samo w sobie działa wystarczająco, trochę techniki w starym aucie :D. Jednak czegoś mi w nim brakuje, tak szczerze choćby sama szata graficzna tak średnio mnie zadawala. Czytałem o ukrytych funkcjach np zmiana ekranu włączania, jednak w sofcie który jest wgrany na radio metody na poradnikach nie działają, mały bajer a jednak ucieszył by oko;) Dochodzi do tego tez błędna nazwa dnia tygodnia, wszytko ładnie ustawione data, godzina a pokazuje ze jest niedziela :/ pisze post w środę… Fajnym dodatkiem była by tez możliwość zmiany tapety interfejsu. Jest jakaś możliwość zrobienia tych rzeczy? A moze jest możliwość wgrania całkowicie innego softa, nie mam pojęcia co jest wgrane aktualnie bo naprawdę ciężko mi jest znaleźć jakieś konkrety w internecie (np. wyglad radia się zgadza jednak soft całkowicie inny..) z góry dzięki. Jestem zielony w tych sprawach nie chce nic kombinować, bo lepiej żeby działało tak jak działa niż żebym coś popsuł :D

Radio vordon. Czy jest możliwość wgrania innego softa Radio vordon. Czy jest możliwość wgrania innego softa Radio vordon. Czy jest możliwość wgrania innego softa
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20335941
    CACEK_x
    Poziom 3  
    vaczak napisał:
    Witam!
    Według twoich zdjęć jest to multimedia 2DIN: Radio samochodowe VORDON HT-877BT
    https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/c...samochodowe/radio-samochodowe-vordon-ht-877bt
    Video:
    https://www.youtube.com/watch?v=ard0PRjy7sk

Kurczę właśnie nie jest to ten model:/ zwróć uwagę na przyciski nad pokrętłem głośności, oraz brak informacji o modelu na dolnej ramce. Interfejs tez niestety nie ten :(.
  • #4 20336700
    vaczak
    Poziom 22  
    Ocena: 138
    Masz absolutną rację! Według nich znalazłem niewłaściwy. Sorry!
  • #5 20336738
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2235
    CACEK_x napisał:
    Kurczę właśnie nie jest to ten model:/ zwróć uwagę na przyciski nad pokrętłem głośności, oraz brak informacji o modelu na dolnej ramce.
    Według mnie to właśnie ten model. Radio vordon. Czy jest możliwość wgrania innego softa

Układ przycisków, ten sam co u ciebie. Na interfejs nie patrz, bo może właśnie ma nowszy.
  • REKLAMA
  • #6 20336745
    CACEK_x
    Poziom 3  
    leonov napisał:
    CACEK_x napisał:
    Kurczę właśnie nie jest to ten model:/ zwróć uwagę na przyciski nad pokrętłem głośności, oraz brak informacji o modelu na dolnej ramce.
    Według mnie to właśnie ten model. Radio vordon. Czy jest możliwość wgrania innego softa

Układ przycisków ten sam, co u ciebie. Na interfejs nie patrz, bo może właśnie ma nowszy.

W teorii tak, jednak jak wpiszesz ten model wyskakuje radio które wysłał kolega wyżej. Tak samo software, kompletnie inny niż u mnie dlatego staram się wgrać nowy lub modyfikować obecny:/
  • #8 20336834
    CACEK_x
    Poziom 3  
    Dokładnie to jest to radio, jednak zobacz: ten sam model, a 2 różne radia, Radio vordon. Czy jest możliwość wgrania innego softa Radio vordon. Czy jest możliwość wgrania innego softa w dodatku po wpisaniu modelu żeby znaleźć jakikolwiek „poradnik” dotyczy właśnie tego drugiego radia, przez co wejście choćby do menu zmiany ekranu włączania niestety nie działa bo jest na innym systemie/nakładce.
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje informacji na temat radia Vordon, które zakupił w atrakcyjnej cenie, jednak nie jest pewien jego modelu, ponieważ w internecie znalazł różne wersje tego samego nazewnictwa. Radio działa, ale użytkownik chciałby zmienić jego interfejs graficzny oraz poprawić błędną nazwę dnia tygodnia. W dyskusji pojawiają się różne modele, w tym Vordon HT-877BT oraz HT-852BT, jednak użytkownik napotyka trudności w znalezieniu odpowiedniego oprogramowania do modyfikacji. Inni uczestnicy sugerują kontakt z serwisem Vordon w celu uzyskania pomocy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA