> Mam oryginalnego Windows 7 Pro więc chyba coś z niego wycisną w serwisie.
Jak juz instalowac nowy system to tylko taki ze zintegrowanymi aktualizacjami, obrazy sa np. na basewin.
> A faktycznie SSD za grosze można kupić
Tylko nie kupuj jakiegos badziewia typu Goodram CX.., jak chcesz kupic to MX500.
> przesledzilem teraz parę ofert i już z aktualnym Windows 10 są microkompy w cenach od 200 pln
Nie! To nadal badziewie, ktore sie do niczego nie nadaje, kupuja to jacys naiwni ludzie, ktorzy sie w ogole nie znaja i mysla, ze bedzie dzialac!
Nie wiem co jest na pierwszym screenie, zamknij, na drugim jakis certyfikat, po co ten screen? Ja rozumiem, ze w ogole nie wiesz co robisz, ale masz pobrac i uruchomic:
https://download.microsoft.com/download/0/6/5...F-BC2C-D69E5B9E9A68/MicrosoftEasyFix51044.msi
Trzeci screen znowu nie wiem po co, a na czwartym pokazujesz, ze nie potrafisz przepisac paru znakow bez bledow, nie mowiac juz o skopiowaniu?
net localgroup Administratorzy /del Gość
net user Gość
Czy to wyglada chociaz troche podobnie do tego co wpisales w oknie cmd? Chyba nie, wiec po co wpisujesz jakies wymyslone polecenia?
Komputer masz dobry, nie wymieniaj na sile na jakis zlom! Zrob tak jak napisalem, oddaj do serwisu niech Ci kupia ram, dysk (MX500 256GB czy ile tam potrzebujesz) + instalacja W7 z aktualizacjami i bedzie ok. Ewentualnie poszukaj kogos kto sie zna, zeby Ci to wszystko zrobil taniej niz serwis.