logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kopiowanie plików z karty SD na pendrive: błąd, rozłączenie, komunikat o naprawie

mi4kiglog0wski 08 Sty 2023 21:58 339 3
REKLAMA
  • #1 20375391
    mi4kiglog0wski
    Poziom 2  
    Witam mam problem z kartą sd a mianowicie mam na niej pliki ktore potrzebuje zgrać na pendrive’a niestety przy kopiowaniu plików z karty sd na pendrive’a nic sie nie rusza a po czasie okolo 2 minut karta jakby sama sie usuwa z komputera mimo ze jest wlozona, sprawdzalem czy na adapterze nie jest wcisniety lock ale nie jest, ponad to przy wlozeniu karty wyskakuje komunikat o bledzie jednak proba naprawienia konczy sie niepowodzeniem to samo tyczy sie wgraniem plikow na sd, czy ktos moglby mi pomoc z tym?
  • REKLAMA
  • #2 20375437
    Dra98
    Moderator - Komputery Serwis
    Ocena: 1067
    Karta może być uszkodzona. Proszę zamieścić screen z ChipGenius v4.19.0319 i okno partycje, aktualne partycjonowanie z programu DMDE. Niczego nie naprawiać, nie testować tylko screeny.
  • REKLAMA
  • #3 20375567
    mi4kiglog0wski
    Poziom 2  
    Kopiowanie plików z karty SD na pendrive: błąd, rozłączenie, komunikat o naprawie Kopiowanie plików z karty SD na pendrive: błąd, rozłączenie, komunikat o naprawie
  • #4 20375944
    kaleron

Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 2319
    Spróbuj wykonać kopię posektorową. W przypadku przerywania procesu, kontynuuj od miejsca, gdzie się proces wysypał. Jeśli będą problemy, spróbuj kopii wstecznej. Odzysk zawartości dopiero z kopii.
    Konto firmowe:
    Kaleron sp. z o. o.
    Hirszfelda 4/18, Jelcz-Laskowice, 55-231 | Tel.: 713XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://kaleron.pl
REKLAMA