logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Galaxy TAB 2 gt-p3110 - Aktualizacja Androida 4.2 do 6, błąd i propozycje rozwiązań

RapLooKas 11 Sty 2023 11:31 2448 1
REKLAMA
  • #1 20379392
    RapLooKas
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Spece! W Was siła

Zgarnęłam drugiego dziadka czyli tytułowego Samsunga Galaxy TAB 2 gt-p3110.

Jak wiecie android 4.2 to już starożytność, więc postanowiłam zaktualizować androida do 6, żeby sprawdzić czy załapie. Niestety lipa z tego wyszła, ponieważ wyskakuje błąd (załączam w screenie).

Pierwszego kiedyś przerobiłam i działał (z tym, że nie korzystałam ze Sklepu Play tylko aptoide. Gierki działały). Ostatnio wyzionął chyba ducha, bo zero reakcji, ale otworze i go sprawdzę.

Wracając do tematu. Co proponujecie zrobić, by jeszcze trochę było z niego pożytku?
    Żeby jakieś lekkie giereczki działały i YT na przeglądarce, Jakiś program do wgrania androida lub postawić system na nowo?

Mam z 5 tabletów z przestarzałym androidem i nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Samsung Galaxy TAB 2 gt-p3110 - Aktualizacja Androida 4.2 do 6, błąd i propozycje rozwiązań
  • REKLAMA
  • #2 20379403
    speedy9
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2420
    RapLooKas napisał:
    Mam z 5 tabletów z przestarzałym androidem

Zrób z nich ramki do zdjęć. W zasadzie tylko do tego się nadają. Najlepiej jakby miały ekrany IPS. Wgrywanie nowszych systemów nawet jeśli możliwe nic absolutnie nie da. Sprzęt jest przestarzały (CPU i mało RAMu) i nic tego nie zmieni.
REKLAMA