logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Parowanie Logitech M185 z odbiornikami CU0019 i CU0010: Jak sparować różne modele myszek?

mad81 17 Sty 2023 14:40 9024 1
REKLAMA
  • #1 20390052
    mad81
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam
    Posiadam myszkę M185 z odbiornikiem CU0019 oraz starszy model z CU0010.
    Stara myszka bez problemu paruje się programem logitech. Nowsza wersja nie rozpoznaje odbiornika nano, w systemie pokazuje go jako Wirelless receiver i widziany jest jako HID: "VID_046D&PID_C542"

Na stronie producenta znalazłem informację o parowaniu do tego odbiornika w inny sposób: https://manuals.plus/pl/logitech/logitech-wireless-mouse-usb-cu0019-user-manual#axzz7qelXzn7X

To jednak nie powoduje parowania się myszki, do starszego odbiornika myszka się przez program tez nie paruje. Tak jak by starszy model myszki i odbiornik nie był kompatybilny z nowszym modelem.

Jakieś pomysły jak to można sparować ? w myszce świeci się laser, odbiornik jest rozpoznawany myszka jest w miarę nowa.
  • REKLAMA
  • #2 20390097
    mad81
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Męczyłem ją jeszcze i finalnie sparowała się zgodnie z opisem w tym że proces parowania przeprowadziłem zaraz po włożeniu jej do usb
REKLAMA