logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

automat owocówka barcrest MPU4 jak podłączyć hoper ?

chemical1984 18 Sty 2023 21:22 462 1
REKLAMA
  • #1 20392840
    chemical1984
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    Witam. stałem się posiadaczem starego automatu do gry firmy barcrest MPU4 i udało mi się go uruchomić, wszystko pięknie działa , wrzutnik przyjmuje monety 1,2,5 zeta, ale nie mogę sobie poradzić z hoperem, dodam tylko że wcześniej ktoś tam coś poprzerabiał by automat nie wypłacał. teraz kiedy chcę wypłacić uruchamia się alarm i wyskakuje błąd A92 , a czasem jeszcze A91 i A93 , na wyświetlaczu pisze chyba jakimś skrótem napis :IG HOPP CHK ALM i automat się blokuje . by go przywrócić do życia muszę go wyciągnąć z sieci i ponownie włączyć wtedy wszystko wraca do normy aż do momentu kiedy chcę wypłacić many. poza tym jak widać na poniższym foto ktoś dodał tam jeszcze takie dziwne ustrojstwo ( patrz zdjęcie nr.1 ) i nie wiem do czego służy - po jego wypięciu jednak automat zachowuje się jak wczesniej bez różnicy czy to jest podłączone czy nie.
    poniżej zdjęcia .
    Załączniki:
    • automat owocówka barcrest MPU4 jak podłączyć hoper ? auuuut (6).jpg (401.84 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • automat owocówka barcrest MPU4 jak podłączyć hoper ? auuuut (8).jpg (171.42 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • automat owocówka barcrest MPU4 jak podłączyć hoper ? auuuut (7).jpg (103.6 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • automat owocówka barcrest MPU4 jak podłączyć hoper ? auuuut (5).jpg (207.96 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • automat owocówka barcrest MPU4 jak podłączyć hoper ? auuuut (4).jpg (131.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • automat owocówka barcrest MPU4 jak podłączyć hoper ? auuuut (3).jpg (166.22 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • automat owocówka barcrest MPU4 jak podłączyć hoper ? auuuut (2).jpg (173.26 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 20402595
    tomus2k
    Poziom 27  
    Ocena: 216
    Daj zdjęcia płyty głównej i podaj model automatu (lub daj zdjęcie z widocznym nazwą programu zainstalowanego na płycie głównej ) lub zdjęcie czoła automatu,
REKLAMA