Mam pytanko. Chciałbym wymienić oprogramowanie w moim telefonie ale nie wiem, jaki kabelek mam użyć. Posiadam taki pod USB (jako COM4) z przełącznikiem FBUS i MBUS i nie mam pojęcia czy się nadaje. Wiem, że robi się to kabelkiem pod LPT ale wydaje mi się, że mój też powinien działać bo kwestia czy jest on pod COM czy pod LPT w moim przypadku załatwiają sterowniki. Próbowałem go w jakiś sposób skonfigurować, ale mi się nie udaje. Mam UserPort (nawet zmieniałem we/wy), ale i tak nie działa. Dziwię się dlaczego też nie mogą zmienić sobie loga jeśli ustawiam parametry programu na kabelek i nic. tylko krzyczy: Brak połączenia. Nie wiem czy to wina kabelka, ale nowe funkcje sobie uaktywniłem (3310 na 3315). Mam XP i słyszałem, że to może być przez niego ale przecież jak jest wszystko poustawiane to też powinno działać. Czy ktoś wie co mam zrobić? Jakie kabelki trzeba mieć i czy moim da się to zrobić. Może ktoś ma jakieś opisy czym one się różnią od siebie? Naprawdę pogubiłem się w tym wszystkim i nie wiem który jest od czego!
Z góry dziękuję!
Z góry dziękuję!